OzgeAlpDeniz Merhaba Arkadaşlar Bebeğim 3 aylık doğduğundan beri Monovit d3 isimli d vitamini takviyesi kullanıyorduk bugün de gittim ve bana devit-3 verdi bu da D vitamini. İçeriklerini araştırdığımda BHA isimli kanserojen bir madde olduğunu öğrendim ve damlaların ikisini de çöpe attım. Şimdi tamamen doğal gönül rahatlığıyla kullanabileceğim bir d vitamini damla arıyorum. Deca-tabs D3 bu damlanın doğal olduğunu gördüm internette? Acaba kullanan var mı? Bebeklere de uygun mu? Doktora sormama gerek var mı bilemedim Kullanan varsa cevap verirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler
elifzeze OzgeAlpDeniz ben ocean 400 kullaniyorum 1 puf içeriğinde sadece zeytinyağı var bha yok tavsiye ederim
Dorukveannesi elifzeze bende doktor tavsiyesi ile onu kullanıyorum ve çok memnunuz kullanımıda kolay bi kez pıst yapıyorum tamam öteki türlü Damla’yı kabul etmiyordu.
Aysenurunk Wellcare tamamen temiz içerikli ayrıca zeytinyağı var içinde sadece fıs fıs şeklinde bebeğe verilmeside çok kolay
Nilly2812 OzgeAlpDeniz medicanada cok iyi bir doktora gidiyoruz kesinlikle wellcare öneriliyor içeriği cok doğal