Elizan Gece 2 saatte bir uyanıp biberondan mamasını 1-2 cc emiyor uyuyor aralıksız uyuması için ne yapmam laızm ve az önce dikkatimi cekti gece tok tutan ayrı mamalar mı var yada tavsiye lütfen Gece uyanmaktan sabah mahvoluyorum 😥🙏🏼
Mervecik1 Elizan tok tutan hazir mamalar yok mu ben biskuvili olanindan satin aliyorum sabah 8 e kadar uyuyor
Eminep Elizan canım ıhlamur ve nane demle içir yarım çay bardağı Mamasını cc olarak az yap bıraz sıcak dene
Eminep Elizan uyku düzeni oluştur akşam aynı saatte uyut ev sıcaksa yatmadan banyo yaptır ve mutlaka pjamalrını gıydır sabah uyanınca çıkart ve akşamları bebek yağıyla masaj yap eklem yerlerıne yapki yorulup uyusun vücudu dinlensin güzel anne 🖤
Mervecik1 Mervecik1 https://www.touslesprix.com/comparer/fiche1222182.html Bu tarz mamalar 4 aydan itibaren veriliyor bir kac cesidi var, normal mamayı 100-120 içerken kızım bunu 180 içiyor
Yakamoz 7 bucuk aylik kizim ne yaparsam yapayim uyumuyor gece uzun. Dunyalari da yedirsem uyumuyor. Uyumayan cocuk uyumuyormuş ben de bunu anladim artik😅