Minnakimmm Dört aylık bebeğinin kakası hep mukuslu . Ama kilo alımı iyi ,yüzünde döküntü yok , ağlaması gazı falan yok . Doğduğundan beri hiç doktora gitmedik . O yüzden nurdan sormak istedim sadece mukuslu kaka alerji belirtisi midir?
Kk41 Minnakimmm olabilir de olmayabilir. De . bizimde öyle kaka testi istedi doktor o da tam çıkmıyormuş gerçi . bende çok merak ediyorum bunu. 👀 Gelişimi güzel benim bebeğiminde
incitanemmm Minnakimmm benim kizimda da oyleydi ek gidaya gecene kadar hep mukusluydu kakasi 2 bucuk ayliktan itibaren doktora gotueduk ilk basta tek basina mukus alerji belirtisi degil dedi doktor diyet yapmaniza gerek yok dedi dediginiz gibi dokuntu,huysuzluk vs baska belirtiler yoktu 1 ay kadar sonra kajasinda kan farkettim o zaman diyete baslatti doktor bunla birlesince mukuslu kaka alerji belirtisidir dedi. 2 ay kadar diyet yaptim ama kakadaki kan düzelmedi meger poposunda catlak varmis baska dr farketti merhem verdi kakadaki kan gecti bana diyeti kes dedi ek gidaya kadar mukus devam etti simdi 7 bucuk aylik kizim kakasi da katilastigi icin belki de belli olmuyor bilmiyorum ama gorunmuyor suan mukus. Demem o ki sadece mukusu tek basina alerji belirtisi saymiyor doktorlar. Bazisi da hemen diyete sokuyor malesef
Busrminel Minnakimmm sizin belli doktorunuz olsun çok önemli bebek doktoru aşıları var her ay yani özel aşıları belki yaptırmak istemeyebilirsiniz ama doktorunuz olsun hemen anında ulaşabileceğiniz ufacık bişeyde çekip resmini atarsınız kafanız rahat olur
gezentianne Minnakimmm değildir aynı sebepten doktora sormuş hatta götürmüştükv bişryi yok maşallahı var dedi :) Kg kaybı veya kan eşlik ederse alerji
Minnakimmm Kk41 Benim kızımında başka belirti yok ama kakası hep öyle . Hatta unuttum normal bebek kakası nasıldı :))
Minnakimmm incitanemmm bizde kanda yok huzursuzlukta yok . Ama ben direk süt yoğurt hiç tuketmiyirum . Bekli ondan ilerlemiyor .
Gizemkapl Benm oglimda da saddce mukuslu kaka vardi ve yeşildi tbi ben baya taktim bu duruma doktora gittik hzursuzlk gaz yoksa alerji belrtksi degil dedi sut ürünlerinden suphelendim ben bir hafta sut yoğurt peynir tereyağ hic sut urunu tuketmedm baktm sariya dönüyor mukus gitti aha dedim kesin alerji si var 1 hafta da yemedim sarı ayni sekilde sonra doktorum dediki biskuvi ye bak bakalim yesile dönücek mu yedim hemen o gece yesl mukuslu yapti. Tamm dedm artk test kesin yapmam lazm icim rhat etsin kan tahlili yaptık 4 gune sonc cıktı negatif . Negatif oldgu da alerji olmadgi anlamina gelmiyormuş sadece gecici bir durum oldugu anlamina gelir dedi doktorumuz. Sen sut urunu yemeye yavastan basla takip edelim yine dedi tabi basladim ksar peynir biskuvi ile yesile birdaha dönmedi şükür yani geciciymis bzimki 😊 ama henüz yoğurt süt direk kullanmiyorum tekrarlamasin diye bir süre de kullanmicam sende bu seklde bi dene canm usenmedm yazdm umarimm işine yarar yasadiklarimiz
Minnakimmm Gizemkapl çok teşekkür edrim . Biz de de alerji olabilir ben de süt ürünü olarak sadece azıcık peymir yiyorum. Bu de paketli gıdalarda falan denk gelirse orda süt oluyir . Yoksa direk süt yoğurt tuketmiyorum . Belki de o yüzden coknileri gitmiyir
Minnakimmm Busrminel eşimin ablası kadın doğum doktoru bu sikinti olsa ona soruyor eşim asla doktora götürmüyor . Ben götürmek istiyorum ama o kadar katı ki bu konu da ne işitme testine ne kalça cikikligina gittik . Sinir ediyor beni .
pandemibebegi Bizim de öyle sadece mukuslu kaka var. Kaka tahlilinde de bişey çıkmadı. Kilo alımı vs iyi. Ben artık yiyorum süt ürünlerini yok gibi sanki ama takipteyim. Bir ara diyet yapmıştım ama mukus geçmemişti yine de. Biz de 4 aylığız. Olsaydı şimdiye kadar kan vs görürdük diye düşünüyorum
Aezgi Minnakimmm değil canım aynı durum bendede vardı mukuslu gürültülü kaka 3 ay kontorlümüzde doktora sordum hatta şansa orda kaka yaptı doktor baktı alerji belirtisi değil mukuslu kaka bebeklerde olur gayet normal demişti
afraninannesii Minnakimmm hayır alerji belirtisi değil. Kızımda da sadede mukuslu kaka vardı bazen de gaz sancısı oluyordu o kadar. 2 ay diyet yaptım değişmedi. Şimdi neredeyse 7 aylık olacak. Ek gıda ile birlikte katı kaka yapmaya başladı ve mukus düzeldi. 40 günlükten 6 aya kadar mukus vardı yani
Gizemkapl Minnakimmm sut urunu hic tüketme paketli bisküvi peynir 1 hafta bekle bakalm gecicek mi canm ymurta vs de olablir alerjsii sirayla hepsini deniceksin
deryata Minnakimmm doktorumuzun dediği her mukuslu kaka alerji belirtisi değildir. fakat yine de bir doktora götürmenizi öneririm