kubusss kızlarn54 günlük bebeğim var artık çkk uzun süreler emmek istemiyor meme reddi yaşayabilirim heran :( sorum şu aktik yutkunarak emdiği süre önemli diyorlarya bebeğim 4.5 kilo aktif yutkunarak emdiği süre 5 dk nefes nefese de kalıyor sütüm başta tazyikli geldiği için. sizcs doyuyor mudur
Derdf kubusss 3 buçuk aylık şuan 5 dk dan uzun emmez, kiloda alıyor kusuyorda 🤷🏼♀️ Doyuyordur yani artık kuvvetli çekmeye baslıyorlar
Busrminel kubusss bezinden anlarsınız 5-6 defa bez değiştirmeniz gerekiyor kakasını yapması lazım ayrıca ağlamıyor ve huzursuz değilse doyuyordur ama ağlayıp huzursuz ve yatırınca hemen uyanıyorsa doymuyordur
kubusss Derdf 2 aylıkkende öyle miydi. yani bizimkide iyi çekiyor beklemeden ama yetiyor mu bilemiyorum
Birminisannesi Busrminel benmki doysada mamada yese karnı şişşesede hep bi huzursuz hemen uyanıyo aç sanıp kaç defa mama verdim hep burnundan geldi çok kustu meğer aşırı gazı varmış şu an gaz problemi ile uğraşıyorm
kubusss Busrminel en as 5 kez değiştiriyorm ama dolu dolu olmuyor genelde. ama hepsi kirlenmş oluyor. kakada rengi yeşillenmeye başlsdı neden olabilir
pembemor Busrminel sadece anne sütü alıyorsa her gün kaka yapması gerekmez. benim ikizlerin rekoru 16 gün. kilo alımları iyi. normal diyor doktor.
Derdf kubusss evet 2-2 bucuk ay civarı basladı kısa emmesi, halada öyle 2-3 saat geçmedende emmez tekrardan. Kilo almayacak kesin dedim 900 gr almış 5 cm uzamış bu emme süresiyle 🙂
Busrminel Birminisannesi mama meme daha farklı ama sadece meme olunca doyup doymadıgını anlamak biraz daha zor takip etmek gerekiyorki ancak öyle anlaşılıyor
Busrminel kubusss dolu dolu olması lazım yeşilin nedeni ise sizin doğru beslenmediğinizle alakalı sütün kalitesi düşüyor yeşil ve mukuslu geliyor aynısı başıma geldi çünkü ama hemen toparlayabilirsiniz sütünüzün yağlanması lazım
Birminisannesi Busrminel emzirmeden önce göğüslerden anlaşılıyo sert oluyo emdikten sonra yumuşacık oluyo ztn 5 dk içinde boşaltıyo geri kalan kısmıda ağzında bekletiyolar bazıları emip bırakıyo benimki mesela ağzından çıkarmasam sabaha kdr durur
kubusss kubusss ya bizim biraz meme reddine doğru gidiyor uyanık emmyior uyutup uykudam uyanacahı sorada veriyorım. gece de emiyor
Derdf kubusss olsun ne demek, evet 5 dakika kadar emiyor sonra teklif edince itiyor, 2-3 saat geçmeden tekrAr emmiyor. Geceleride 2 veya 3 kez emiyor ona rağmen kilo alımı kötü değil ve tek meme emiyor birini hiç emmiyor 🙂
kubusss Derdf benimkide birime mesafeli 😄 uyanıkkem bazen diğerini alıyor ama diğerini almıyor. geceleri ya da uykuda emdiriyorum. ufacık boylarıyla sevdkleri sevmedikleri meme var şaka gibi ya