Topkek Kızım 4 aylık ve bugün Ektopik Anterior Anüs teşhisi kondu. Yani vakina ve makat girişi çok yakınmış. Doktora pek güvenmedim kızlar sizin bwbeklern arasında cok mesafe var mı benim kızım bi parmaktan az var
Sevil Topkek kiz bebek annesiyim cnm hic dikkatimi cekmedi harhangi bir sorunmu vardi konturol etti.Bebeginiz kac aylik.
CaglaOzcanErsoy Topkek bende kız bebek annesiyim ilk kez duyuyorum. Bir sıkıntı mı vardı bebeğinizde? Çok küçükler nasıl böyle bir tehiş koymuş? Bence bi kaç doktoradaysa gidin
huzur2580 Topkek tek doktorla kalmayin derim genelde genital bolgeye ilk ayda bakip kontrol ediyo doktorlar ama bnm doktorum kontrol etmisti
Topkek Sevil 4 aylık rutin kontrolde söyledi canım sizin cok mı mesafe var merak ediyorum gerçekten böyle bi sıkıntı var mı ameliyat gerekiyormuş üç tane
Topkek CaglaOzcanErsoy sıkıntı yok gz sancımız vardı oda bitti. Arada gaz çıkarırken kaka kaçırıyo ama o normal bence
Gokce1202 Topkek canım benım kızımda degıl ama cok yakın tanıdıgımın başına geldi bebeği henuz 2 aylık onada öyle söylediler ve bu ay ameliyat olucak oda tabi baska doktorada git ama korkma bazı kız bebeklerde böyle olabiliyormuş
Gokce1202 Topkek bu durumun sonradan oluşabilcek bisey degil doğuştan belki sizin fark edilmedi ama dediğim gbi endişelenmeyin farklı doktoralara gösterin üzülmeyin icinizi ferah tutun