Dorukcugummm Merhaba hanımlar.Ogluma gece rahat uyusun diye mama veriyorum.Bu yüzden gece 1 kere sağım yapıyorum.Sorum şu:bu sağmayı kessem sabah uyandığında emzirsem sütüm azalır mı ya da tekrar mastit olur muyum?Var mı gece süt sağmayan ya da emzirmeyen?
Minnakimmm Dorukcugummm hayır kesinlikle sağın iki gün gece sağladım sütüm çok azaldı Hemen farkettim . Herkeste aynı olur mu bilmiyorum ama beni çok çabuk etkiledi
SedaMeyra Bebeginiz gece kax kere uyaniyor gece? Uyandii kadar sağardım sizim yerinizde olsam. Ha uyanmiyorsa sağmayın sabah uyandığında emzirin ikisinide.iyice bosaltsin
Dorukcugummm SedaMeyra 2 kere uyanıyor gece ama ben 1 kere sağıyorum çünkü geecekten çok zahmetli gece süt sağmak😔
SedaMeyra Dorukcugummm sagmadan ve emmeden kac saat duruyorsunuz. 12 saatten fazla degilse sıkıntı olmaz buyuk ihtimalle
Merlinlin Dorukcugummm benimki gece 11.30 gibi yatıyo sabah 6-6.30 a kadar emmiyo zaten ben sağım yapmıyorum normalde de. 2ay 20 günlük şu an. Doktor uyandırma acıkınca uyanır dedi. Zaten ben uyandırıp emzirmek isteyince yıkıyo ortalığı ne uyandırdın der gibi 😁