Pbebek Bebeğimi emzirirken göğüs uçlarımda acı, sonrasında da çok şiddetli ağrı oluyor.Çatlak yok bu sebeple lansinoh, unimom vs, sütünü sür, kalkan kullan, silikon uç kullan fayda etmiyor.Bebeğimi emzirmeyi çok istiyorum zorla dayanıyorum ama komşularım eşim şiddet uyguluyor sanacak o derece canım yanıyo.Aranızda buna çözüm önerebilecek var mı? Doktora sorduğumda çözüm bulamadım çünkü.Çözümü olanın duacısı olurum vallahi.Bu arada bebeğim 1 aylık, doğduğundan beri böyle, damaklarıyla eziyor hırsla emerken
Ravza3018 Pbebek emzirdikten sonra mutlaka ıslak bırakma göğüs uçlarını kuru kalmasına dikkat et canım bende çok çektim göğüslerimden hiç bir krem iyi gelmedi hamileliğimde başlamıştım hatta kremleri sürmeye ama yinede yara oldu inşallah kısa zamanda iyileşir
Chngrbykkya Ağrıyan tarafa kantaron ve ayva cekirdegi sur sicak su torbasiyla dinlendir sistikce sağ sakla emzirme.3 4 gunde geçiyor dinlendirirsen bende cok cigliklar attim
Zhraagk Canım bebeğinde pamukçuk varmı? Dikkatle bebeğinin ağzını parmak aralarını kontrol etmelisin, aklında bulunsun diye söylüyorum pamukçuk anne göğsündede sancı yapar diken batıyomuş hissi verir dikkat et göğüs pedi kullanıyosan günlük değiştir ve göğüs temizliğine dikkat et
Zhraagk Pbebek parmak aralarındada ayak dahil beyaz pamukçuk internetten bakabilirsin daha iyi anlarsın canım