SevgiSungur Evin içinde puset kullanıyormusunuz ben kullanmaya başladım bebeğim içinde uyuyabiliyor güzel
Mervee98 SevgiSungur 3 ay 13 günlüğüz iş yaparken koyuyorum beni izliyo ağlamıyo hatta gündüzleri uyumayan bebekti bi kaç gündür 1 2 saat kadar uyuyo içinde
Hasret SevgiSungur ben sadece arabayla bi yere gideceksek koyuyorum pusetine yolculuk sırasında uyuyo ama onun dışında uyanıksa kalkmak istiyo sürekli sevdiremedim sanırım
Ceyhununtatlisannesi SevgiSungur evet 3 aylıkken bende kullaniyordum gayet güzel oluyordu zaten 3-4 ayı geçince sıgmıyorlar içine yani en azından benim oğlum sıgmamıştı... 😊
aylin3834 SevgiSungur biz nerdeyse ilk 3ay pusetle yaşadık evde 😁 gün içerisindede hatta çoğu zaman gecede onun içinde uyuyordu çok seviyordu puseti.Sonra hareketlenmeye başlayınca yatıramadım içinde şuan sadece arabada kullanıyoruz
Yahyaaliannesi SevgiSungur nerdeyse 1buçuk aylıkken kullanmaya başladık heryere götürüyordum evde mutfağa fln artık 4buçuk aylığız artık içine sığmıyor bebisim ve istediği gbi dönemedigi için sıkılıyor içinde 😍