kbtmz koltuklarınızı mutlaka yıkatın çünkü silince görüntü temizleniyor belki ama pislik tekrar içine itiliyor ve orda kalıyor geri vakumlanmadığı için . 150 200 liraya yıkıyorlar tertemiz oluyor koltuklar . ben banyo ve mutfakta cif kullanıyorum çok memnunum tertemiz oluyor her yer . mutfagı mutlaka yukardan temizlemeye başlayın yani mutfak dolabının üstünden başlayıp dolap içi kapaklar tezgah üstü şeklinde temizleyin de kir baska yerlere bulaşmadan direkt temizlensin . temizledikçe rafları yerleştirirseniz hem temizliği hem de ortalığı toparlamayı aynı anda halletmiş olursunuz . camların önce pimapenlerini cifleyin daha sonra sadece su ile cam yerini silin mikrofiber bez alırsanız tek seferde temizler . a101 de var yeşil renkte ben onu kullanıyorum toz cam mutfak vs için hiçbir şekilde leke tutmuyor koku olmuyor uzun süre kullanılıyor mutlaka öneririm. banyoyu da üstten temizlemeye baslıyorum ben önce duvarları sonra lavabo dusakabın ve klozet şeklinde devam ediyorum en sonra suyu tutup duruladıktan sonra kuruluyorum leke olmaması için. perdelere bol yumuşatıcı koyuyorum kullanıyorsanız koltuk ve halı örtüsüne de aynı şekilde koyarsanız ev çok güzel kokuyor . ayrıca ben yerleri sildiğim suya da yumuşatıcı koyuyorum farklı 2 3 koku olmasın diye . ev taşırken eyalarınızı planları ayarlarsanız eve yerleşme çok kolay oluyor mesela kıyafetler katlı katlı hemen dolabı sil koy yerine mutfak esyalarını kutuladıktan sonra üzerine içinde ne oldugunu yazarsanız dolabı silip karışıklık olmadan hemen alıp yerine koyarsınız . bunlar şimdilik aklıma gelenler kolay gelsin size şimdiden :)