Blackcloud Kızlar acil memnun kaldığınız bir diyetisyeni önerin, 1 aylık paket satın almak istiyorum ama uygun fiyatli olsun lütfen, şu diyetisyenle görüştüm hızlı kilo verdim dediğiniz bir diyetisyen var mı, emziriyorum kızım 14 aylık?
bynkutan Blackcloud Tuğba Çetiner kutlu kesinlikle öneririm ben direkt ofisine gitmiştim güzel kilo verdim hiç zorlanmadan online da yapıyor Instagram dan bulabilirsiniz Antalya Manavgat’ta bilmeyen yoktur başarılı bir diyetisyen Fiyat konusunda bilgim yok maresef
Asli-0 Blackcloud Adanada bir diyetisyen var. Yeni açıldığı için şuan 100 TL aylık ücreti. İsterseniz İnstagram adresini yazabilirim
Kadriye05 Blackcloud Ben yapıyorum Fatma Tombul diyetisyenimin adı aşırı memnunum ilk ay 7 bucuk kilo verdim.
Blackcloud Mom080 Kendi imkanlarımla bebekle beraber yapamıyorum, dışarı çıkma şansımızda yok eve tıkıldık kaldık birde.
Mom080 Blackcloud bilen biri çıkar inşallah ❤️ yanlış anlamasan online olunca bebek yine olacak yine dışarı yok yine senin yapman lazım, 🙈
Mom080 Blackcloud herkes uyuyur dur canım saat az biraz geç bak misalen biz grup açtık zayıflıyoruz 2 hafta da 2 kilo verdim 🙈 daha fazla veren de var ve online diyet falan hak getire 😁
Blackcloud Mom080 Yok bacım verdiğim paraya acıyıp gazada gelmiş olurum beni gaza getirmek mümkün olmuyor.😂Her türlü yolu denedim valla ben.
TwinsmomDA Blackcloud fiyatları konusunda bilgim yok ama bi 5 senedir takipteyim baya iyi işler çıkardı.
avukat_anne Serap Arslan var dytseraparslan kullanıcı adıyla ınstagram’dan bulabilirsiniz. Ben bir ay denemiştim memnun kaldım ama bebeğimin birden çok besine alerjisi çıktığı için ve çoğu şey testte çıkmadığından bıraktım.