212121e4 Hanimlar kizim 7 bucuk aylik kakasini aksamdan aksama yapiyo doktor surup verdi ama yine aksamdan aksama yapiyo normalmi bilgi verseniz biraz acaba makat yerimi yarali
Berfinnn 212121e4 normal canım. Benim oğlum 7 ay 14 günlük bazen 1 kere yapıyor günde bazen 2 bazen 3 değişiyor yani. Artık büyüyorlar ilk aylardaki gibi günde 3 5 kere kaka yapmazlar ben öyle düşünüyorum yanlış mıyım acaba
Aselsmommmmmmm 212121e4 Demir damlası pirinç inek sütü muz şeftali patates bunları veriyorsanız azaltın veya zeytinyağı ekleyin 1 çay kaşığı 😊 rahat yapabilmesi için de bol su icmesine dikkat edin erik suyu veya kayısı suyu yapabilirsiniz 😊
212121e4 Berfinnn bende oyle dusundum dedim yine sorim belki daha tecrubelisiniz ben 19 yasindayim ilk cocugum ondan dedim canim😊
212121e4 Berfinnn bide doktor bu şurubu verdi duphalac iyimi bu ben sezeryan olunca doktorda bana bunu verdi acaba bebeklere iyimi
Berfinnn 212121e4 onu bilmiyorum canım kutunun içinde kağıdı okuyun yada netten araştır ama doktor verdiyse zararı yoktur diye düşünüyorum. Sen kafana takma normal bence bu durum 😘