Isilay44 Bebeğinizde süt alerjisi belirtilerini nasıl anladınız 🥺aptamilin hipoalerjik mamasını verdi doktorumuz oğlum 53 günlük asla kabul etmiyor mamayı napacamı bilmiyorum 🤦🏻♀️
KeremTalha_4153 Isilay44 bir önceki arkadasın saydıkları çok dogru. Test olsada negatif çıkıyor . Bizde hem süt hem yumurta alerjisi var. Kanda da deride de negatif çıktı. Sadece deneme yanılma yöntemiyle anladık..
Ozgeruya Isilay44 mukuslu ve kanli kaka,huzursuzluk,uykusuzluk,surekli aglama, gürültülü kaka, gecmeyen pişik ilk 2 ay, kilo alamama, yüzde egzema vs. En onemlisi cocuk alerji doktoruna götürmek cocuk doktorlari anlamiyor pek iyi yönlendirmiyorlar
Aysegenc Isilay44 canim benim bebegimde sut alerjisi var 3 ay sonra anlasildi yuzunde Ve bogazinda cok kötü yaralar olurdu hic gelismezdi.Sonra aptamilin hipolarji mamasina basladik 1 hafta icmedi tati cok kötü ama alisti toparlandik ama mama yaradi
2020minikkus Mukuslu kaka gürültülü kaka gecmeyn pişik egzama tarzı kızarıklk kilo alamama kakada kan bir cok belirti var bir tanesi olsada aleejktir değil diyen doktora aldanmayın gec tanı koyulmasn emziryorsanz diyete girmelisiniz mama içinde doktora sorun içine vanilya surubu yda pekmez koynblirsnz açken verin zamanla alısıyor malesef iğrenc mamayı yemek zorundalar kısa zamanda iyilşr inşallah
Isilay44 2020minikkus hırıltı, öksürük kakada balgam gibi birşey çıkıyor dr süt alerjisi dedi ama test yapmadı yaptıracağız🤦🏻♀️asla almıyor midesini bulandırıyor bebelac olan mamasını veriyorum onu içiyor ama hipoalerjik olanı içmiyor 🥺inşallah süt alerjisi çıkmaz
2020minikkus Isilay44 normal bebelac mama vermemeniz lazım aleeji maması bu yüzden var belirtileri cogaltırsınız
KeremTalha_4153 Isilay44 malesef her bebekte belli olmuyor. En iyisi kesin çözüm deneme yanılma . Yokss zaman kaybı..
Isilay44 2020minikkus aç kalıyor alerji mamasını kabul etmedi henüz testte yapılmadı doktoruma sordum verebilirsin dedi inşallah alerjik çıkmaz 🥺🤲🏻
Sevda6767 Ozgeruya evet anlamıyorlar gerçekten. Bizde huzursuzluk sürekli ıkınma hâli gürültü ve sulu kaka var. Doktor bunlar benim için kriter değil dedi. İki gündür de çocuk pisikten perişan oldu ya. Bizde şimdilik mukus kan ve kilo alamama yok ama onlar da olur bu çocuk doktorlarını dinlersek
Isilay44 Ozgeruya gelişimi güzel kilo alıyor erken doğmasına ragmen çok şükür, haklısınz cocuk dr anlamayabilirde alerji uzmanı görmeli
Ozgeruya Sevda6767 bana bastan sut ürünlerini kestirdi ama hala sikayetler devam etti söylüyordum umursamıyordu bisey derdim yumurtayi keseriz derdi en sonunda bizde istanbulda alerji doktoruna götürdük şükür kızım rahatladi ama coklu besin alerjimiz çıktı hersey yasak suan sadece gluteni ve tavuk etini actik sadece
Isilay44 Sevda6767 sizin dediğiniz belirtilerin aynısı benim bebeğimdede var ya🥺🤦🏻♀️çok üzülüyorum anlatamam zaten sütüm az diyete girsem hepten kesilcek aptamilin hipoalerjik mamasını verdi doktorumuz içmiyor midesini bulandırıyor hiç sevmedi napcam bilmiyorum çok korkuyorum
Sevda6767 Ozgeruya ayy Allah yardımcınız olsun çok zordur ben iki gündür sadece süt ve ürünleri dikkat edeyim dedim ne yiyeceğmi şaşırdım. Bizimki neye bilmiyorum tabii daha 38 günlük en yakın zamanda alerji uzmanına gideceğiz test yapılmaz herhalde biz de büyük ihtimalle deneme yanılma yoluyla öğreniriz. Sizde testte mi çıktı çoklu olduğu
Isilay44 Aysegenc benim bebegimde hırıltısı var birde boğazında balgam gibi birşey var sanki cocuk ilac icerken boğulacak gibi oluyor, evet doktorumuz verdi aptamilin hipoalerjik mamasını ama midesini bulandırıyor siz nasıl alıştırdınız🥺içine 1 çay kaşığı şeker koyuyorum fakat midesini bulandırıyor içmiyor
Aysegenc Isilay44 1 haftalik seruveimiz sonucunda alisti ama mecbur kaldi icmeye daha dogrusu ac kaldigi icin.😭😭
Sevda6767 Isilay44 Aynen canım benimki de az üstelik benimkiler ikiz. Yani bu sefer diğeri de anne sütünden mahrum kalacak sütüm biterse. Onun için de üzülüyorum. Biz daha alerji maması almadık bakalım Doktor ne verecek. Siz de değiştirin isterseniz
Isilay44 Sevda6767 ben şuan bebelac veriyorum doktorum ile görüştüm 🙏🏻test yaptırcaz bakalım ne çıkacak
Isilay44 Aysegenc of kıyamam ya😢ben hala dua ediyorum süt alerjisi çıkmasın diye ve mecburen bebelac veriyorum doktorum ile görüştüm içmiyor alerji mamasını