busra_02 Kızlar İstanbul Avrupa’da önerebileceğiniz kadın doğum doktoru veya hastanesi doğum icin lazım 2.gebeliğim şuan ilkinde çok memnundum ama fiyatları dudak uçuklatır sigortam yok şuan bir muayene 380lira olmuş doğum yapan anneler gelin bakim
elifiii busra_02 özel saglık sigortasından bahsediyorsanız olsaydı ve özel hastanede dogum yapsanız bile üstüne para alıyor olacaklardı olmaması iyi ama fiyatlar çok. Riskli gebeliğim yüzünden özele gitmek zorundaydım o yüzden birşey öneremiyorum ama hakkınızda hayırlısı olsun. Saglıkla kucagınıza alın inş. ❤️
busra_02 elifiii amin canım sigortamız şuanda hiç yeşilkart lı gözüküyoruz analık sigortasından da yararlanamıyoruz çok istiyorlar tahlillere 100lira verdim sadece bir kan almaya
Ooner Selamlar, hamileyken de doğum sigortası poliçesi yaptırabiliyorsunuz ve özel hastanelerde kullanabiliyorsunuz. Doğumpaketim.com için Seba Sigorta hizmet veriyor, Selami Bey ile görüşürseniz çok detaylı bilgi veriyor. Insta linki: https://instagram.com/dogumpaketim?igshid=1rwtoztivp8ab