Meltem9616 Kaçıncı ayda emzik aldı bebişler ben ne kadar denediysemde almıyor 4 bucuk aylık daha da almaz diyolar ama bu aylarda alan varmı
Kk41 Meltem9616 Bende çok uğraştım artık pes ettim .Alsa biraz rahatlıcam ama maalesef 4 ay 20 günlük agzında oyalıyor
buselidunya Meltem9616 Benim de almıyodu başta ama emzikten dolayı dedim kaç tane emzik değiştim 1 buçuk ayından itibaren zorla dayadım 😁 şimdi seviyor emziği 🤷🏻♀️
Tugcecivan Meltem9616 hangi markaları nasıl.emzikler denedim canım bibs denedinmi benimkide almıyorda bibs denemek istiyorum bide çok övüliyor bilmiyorum
Meltem9616 Kk41 benimki hiç bişekilfe almıyor ya sürekli emmek istiyor ama emziği verince öğürüyor 5 6 tane denedim uyurkende emmek istiyor sürekliü
Kk41 Meltem9616 ah ah binbeşyüz kez kalkıyorum gece uyanmasına emmeden uykuya geçmiyor çok zor .Allah yardım etsin bize🤤
ErvaSare Doğduğunda elleri ağzında doğdu emip durmasın diye daha hastanedeyken Philips avent in emziğini verdim sadece onu kullanıyor başka emziği atıyor.
Tugcecivan Kk41 Offf iyice umutlarım tükeniyor 😁🤭 bir kullnmadigim bibs kalmsti 😁 biz nerde hata yapıyoruz ya 😁
Meltem9616 Oioi avent wee nuk chicco hepsini denedin nerdeyse bibs hariç bibs i alır mı ki geç oldu mu artık
Kk41 Meltem9616 3 buçuk aylıktı olabilir . ilk zamanlar aventinde aldı ama bıraktı sonradan. Emziksiz çok zor gerçekten😤