Neslihankarabal Merhaba anneler Aranizda bu sorunu yasayan var ise yardım istiyrm. 6 aylik kızım yaklaşık 1 aydır kaka yapamama problemi vardı. Alerji testi dahi yapıldı bişey çıkmadı. Geçen akşam gliserinli fitil attim ve yapmaya başladı ama kendini sağa sola vuruyordu yaparken bugun kontrole gittik ve anlattım. Kızımın ıkınmaya tembel olduğunu düşündüm. Makatına baktı içeriye doğru çatlak gördü. Şimdi krem verdi bu sorunu yaşayan varmı aranızda? Ne kadar zamanda düzelme sağladı öğrenmek istiyorum.
aysegull Neslihankarabal bebeğim ikinci ayında vardı. Devlet hastanesi gittik iki tane krem verdi karıştır sür dedi. Ama ne yazık ki geçmedi özel doktora götürdüm o da başka bir krem verdi düzenli olarak kullandım geçti çok şükür
Drucelis Bnm kızımda 2.5 aylık şuan yaklaşık 1 aydır bizdede çatlk var.önce anestol ve fito kullandım hiç etkş etmedi.sonra profesöre gittik o da hametan ve prog.. ile başlayan adını tam bilemedim şuan antibiyotikli krem verdi onu kullanıyorum 2 hafta olmk üzere bklm bunlar etki edecek mi.. tabi fito ile anestolü bıraktım diğer 2sini sürüyorum