aytunceymenim Bebeğim biraz grip gibi yani diş mi gel mi çözemedim ama hem halsiz hem biraz atesi var yüz üstü yatıyor beline masaj yapıyorum rahatlıyor sırt üstü yatırmak istiyorum ağlıyor geri yüz üstü yatıyor Ama bende endişeleniyorum. Neden böyle uyumak istiyor bu durumu yaşayan Var mı?
Dogavesultan aytunceymenim sırtı ağrıyor olabilir o yüzden yüzüstü yatmak isteyebilir kemikleri ağrıyordur üşüttüyse ateşde var diyorsunuz öyle yatmak istiyorsa yatsın kaç aylık
supermom2 aytunceymenim sırt üstü,yüz üstü,secde pozisyonu,yan,hatta bazen yatağın içinde oturur vaziyette uyuyorlar🤦♀️ yeterki uyusunlar da şekli onlar belirlesin 10 aylıklar bu arada
Smryna aytunceymenim çoğu bebek yüz üstü uyumayı sever canim nasil yatırırsan yatır,o kendi icin rahat olan pozisyonu bulup oyle uyur
Dogavesultan aytunceymenim benim kızımda 11 aylıkken falan başladı yüzüstü uyumaya ellemiyordum ben şimdide çoğu zaman yüzüstü uyur sağa sola döner istediği şekilde müdahale etmeyin bence
yeninesilmom supermom2 bizimki 6buçuk aylık dahaca sırt üstünden başka bi pozisyonda uyumadı 😂 çok merak ediyorum o dönmeli uyku hallerini ya ne zaman görürüm acaba diye merakla bekliyorum bizimki sevmiyor pek dönmeyi 😂
supermom2 yeninesilmom 7 ay civarı sağa sola dönüyorlardı uyku esnasında.simdi dönüp durmaktan uykuları sürekli bölünüyor.tadını çıkartın bence 😊
PudraKokusu aytunceymenim kocaman olmus artk oyle bi tehlikesi kalmamistr iciniz rahat olsjn, bnmki 2 aylikdan beri yüzüstü yataf, burun deligi kapaninca hemen kafayi cevirir, bizim sandigimizdan daha zekiler rahat olun 🤗😏
ikizminikler aytunceymenim kocaman çocuk olmuş benimkiler doğduğundan beri yüz üstü yatıyor üç aylık olcaklar öyle rahatsa öyle yatır
aytunceymenim Bizde sadece dün gece oldu ve birdaha tekrar etmedi doktora gittik bugün biraz ateşi vardı hemde tiroidlerine bakıldı tekrar kemikler ağrıdığında öyle yatmak rahatlatırmış