Annekus Son zamanlarda sürekli aglar oldu benzer durum yasayan ya da sebebini bilen var mı? Tepki veriyorum olmuyor, sessiz kalıyorum olmuyor. Şirazem kaydı resmen beynimden kıvılcımlar cıkıyor.
minnosvetontis Annekus zorlu bi gunun ardindan bu postu gormem yuregime su serpiyoo 🤭 Bagiriyo Ciglik atiyo Ellerini yumruk yapip sıkıyo sinirleniyo Uykusu oldugu halde direniyo 🥳 Hunilenicem bu ara 🥳🥳
Esmer1 minnosvetontis yaaaaa sinirlerini yerım benımkıde sınırlenınce ıııııı yapıo ellerını yumruk yapıo kücük dötlü oglan
Annekus GoGirl benimki de az önce uyudu yat dedim sakın kalkmıycaksın salladım uyuttum şimdi de gidip icime sokasım var kızdığım icin 😥
Annekus Canselyaren1231 bu dönem bütün bebiler aynı o zaman sorunca anlamıs oldum bir sürü dert ortağım oldu
GoGirl Annekus yaaa ben de dedim uyu diye 😊 uyku vakti geldi yatmasa sabaha yine sinirli kalkicak bnmde simdi uyandirip sevesim geliyor 😅
Hanis 15 aylığız bizde durup durup çığlık atıyor bağırıyor bilerek yere oyuncağını atiyo sonra düştü diye ağlıyor anlam veremiyorum bu hareketlerine uyumuyo da
Esmer1 Annekus walla bugun bende dert yanıyordum anneme aksama kadar aglıyor ıııı ııı cekıstiriyor kurban oldugum ıstıyorkı hep oynayım hem onla oturayımm guldureyım onu yemek yaparken anam aglıyor