Grupyildizi Kizlar sleppy bez kullaniyorum daha oncede evy babay aldim ya bu bezlerin kenari cocugun bacak arasini lastik izi yapiyo lastigini kopariyorum resmen buyuk boyda aldim yok ya yok cani aciycak ya neden boyle oluyor
Aysnr0507 Grupyildizi bende molfix kullanıyorum bizde de aynı sorun ama geçen gün annemdeyken bezim bitmişti orda idareten can bebe kullandım lastik kısmı çok güzel sıkmıyor ve iz yapmıyor benim biraz bez yedeğim vardı bitince can bebe alıcam
serapalp Grupyildizi ay ay en çok ben cektim ondan. Çocuk kıpkırmızı oluyordu açınca kendini kasıyordu. Ve sleppynin kötü yanı idrarı sadece önde tutup biriktirmesi . Sonra bi canbebe denym dedim ki prima bile kullandım . Aman dedim ben neden sleppyde bu kdr ısrar etmişim diye kızdım kendime . Canbebe harika hem lastik hem idrarı çok güzel dagıtıyor siddetle tavsiye ediyorum bana dua edeceksin canım 😍
Grupyildizi Aysnr0507 ya bende annemde kalirken sizin gibi ondan almistim evet aynen super ama oda cok sizdirdi
Aysnr0507 Grupyildizi bizde sızdırma olmadı gece 1den öğlen 12ye kadar takılı kaldı hiç sızdırma yoktu