gma benim bebeğimde alerjik bir bebek, tüm hayvansal gıdalara salça, baharat ve tahine ara vermiştim bir on gün kadar. Sütüm çok az olmasına rağmen doktor mutlaka sütünden bir yudum da olsa ver demişti. Her emzirme ve mama öncesi relactaz damla damlatıyordum 2-4 damla olarak ağzına kakasındaki mukus ve yüzündeki alerjik kızarıklıklar gitti. Benim malesef daha sonra hiç sütüm olmadı artık sadece mama ile besliyorum ama doktorum eğer sütüm gelmiş olsaydı diyeti uzunca bir süre uygulatacaktı. Alerji de yapsa anne sütü çok önemli dedi. Hatta ilk işimiz sütündeki laktoz intörelansını relactaz damla ile belli seviyede tutup mamayı bırakmak olacaktı ama malesef emziremedim. Sütünüzü bırakmayın naçizane tavsiyem. Damla damla da gelse ilaç niyetine şifa niyetine verin. Hiçbirşey anne sütü gibi olmuyor. Büyüyorlar bir şekilde ama sütünüz varken bırakmak olmaz çok aşırı ciddi bir alerji söz konusu değilse tabii ki. Başka bir doktora daha götürmenizi tavsiye ediyorum. Bu relactaz damlayı da mutlaka sorun eğer kullanın derse de kullanın. Biz çok memnun kaldık, hem alerji olmuyor artık hem de gaz sorununa çare oldu. Her beslenme öncesi mutlaka veriyorum.