Dragon2018 Kizceler bizde kapanma hızlı gelişince d vitamini bırakmıştık ama tam hatırlamıyorum kaç aylikti
Ayprens Normal aslında baş takibi gerekir kuzenin oğlunundq 6 ayda tamamen kapanmıştı sorun yok şuan 13 aylık
Kizceler Ayprens bilmiyorum Google’da 1 yaşa kadar kapanmamasi gerektigi yaziyorda kafamda soru işareti olarak kaldı
Ayprens Kizceler yok çoğu doktor söyler zaten erken dönemde kapanabilir çünkü daha esnek katmanlar varmış sadece takip gerekirmiş
Kizceler [silindi] evet saglik ocagina götürüyorum herhangi bir sorunuda yok ama ben yinede korktum acikcasi
Depresif_polyanna Kizceler kafatası ve beyin gelişimi büyümesi devam ediyorsa önemli değil diye biliyorum. Ama bunu doktorunun takip etmesi gerekiyor tabi.
ozgenil-12 Kizceler benim kızım 2 ay kontrolğnde nerdeyse tamamı kapanmış gibi bişeydi.eğer her ay kontrolünde kafanıj büyüme çapı normalae hiç bi sıkıntı yok dedi.bazı bebeklerin doğuştan bile kapalı olabilirmiş.ayrıca d vitamini kesinlikle bırakılmamalı
Kizceler ozgenil-12 teşekkür ederim hepinize içim rahatladi biraz içime bir sikinti girmişti acikcasi çok sağolun yani cok şükür hic bir sıkıntısı yok gibi ama yinede götürücem en kisa zmnda