1234dogus Oglum 5 aylik cok zayif sadece anne sütü aliyor bide heribeby nin kasik maması ama hic bisey yaramiyor tadimlara baslicm ne vere bilirim cok zayif kalmis
Mom042 1234dogus havuc patates kabak yogurt Somrada elma armut ayva muz yumusta sarisi bide canim bunlardan yavas yavas basla sonra corba yap yulaf unu guzel kilo yapiyor . Hersey kilo degil ama cevre baskisi bizi bu dusuncelere surukluyor
bikerem 1234dogus benim oğlum da 5.5 aylik 4 ay bitince basladik kilo alimi durmustu( gogsumden operasyon gecirdim mamayi da almadi) sonra ek gida basladik haftalik liste verdi dr umuz. Bizim kilomuz iyi ama 3aydan 4aya kadar ki surecte durmustu
Guzelkizimbenim 1234dogus valla almayan almıyor benimkide öyle 8 aylık 6 buçuk kilo bile olmamış zaten sizinki daha küçük tadimlar var onlar küçük şey vermek isterseniz irmik pişirin içine muz pekmez bebe biskuvisi koyun akşam yatmadan yedirin yatırın kilo yapıyor
1234dogus Mom042 acemi anneyim ne corbasi yapip veriyim irmik muhalebisi yaptm guzel yiyorda tarif verrirmisniz
cennetim18 Zayiflik neye gore presentil gelisme egrisine bir bakin onun ayinda kac kilo olmali diye eger zayif ise bir doktor yardimi almaniz gerekir burdan me soylesek yardim olmaz kuzum
bikerem 1234dogus 5.5 aylik 8.5 kilo(2.5 kilo dogdu)Su an yediklerini yazayim elma armut avakado muz kabak patates havuc irmik kayisi pirinc unu yulaf unu yogurt labne bebe bisküvisi. Bugun çorbalara gectik tarhana ve yoğurtlu corba bu hafta
Mom042 1234dogus kuzum instagrmada guzel syafalar var . Misal ben havuc oatates et yada tavuk suyu icen sogan sarimsak katar kaynatirdim icirirdim yogurt corbasi tarhana corbasi verirdim 8. Aya kadar hep boyle boyle gittim 8. Aydan sinra bzi ne yerske onu verdim
cennetim18 @1234_56789 dogus#11002594 eger oyleyse yinede doktor kontrolunde ek gidaya gecin derim cok zor yemeyen cocuk rabbim yardim etsim