rumeysa613449 Merhaba kızlar benim kızım 2 ay 6 günlük 5. Gün bugün hala kakasını yapmadı normalmi sizce basına gelen varsa yardımcı olsun lütfen cok korkuyorum 🥺🥺
Ikicocukanasiyioldum rumeysa613449 bebeğiniz eğer mama ile besleniyor ise 1 haftaya kadar, sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal
Ta1su rumeysa613449 zorlanıyosa ıkınıp ağlıyosa durmuyosa kulak çöpünü zeytnyağına batırn poposunu ayarn bi saat içinde yapar bnm kızımda öyleydi
rumeysa613449 Ikicocukanasiyioldum peki yaptırmanın bit yöntemi varmı biliyomusın anne sütüyle besleniyo
Medine722018 Ikicocukanasiyioldum benim kızımda bugün tam bir hafta oldu yapmayalım zeytinyağı verdim yinede yapmadıbenimki birazda süt yetersizliğinde kaynaklanıyor
pnr rumeysa613449 arkadaşımın bebeği de öyleydi bir çay kaşığı kadar zeytinyağı vermişti işe yaramıştı
thelake rumeysa613449 bi çay kaşığı zeytinyağı ver yarim saate kalmaz yapar tabi bebeğe göre değiş yapma süresi benim oğlum hemen yapmıştı
Deniz09 rumeysa613449 sabahlari emzirmeden once 1 cay kasigi zeytin yagi icirin ama dogal zeytin yagi olucak gecmis olsun
Ta1su rumeysa613449 deliğine sokmadan haffce uyar içine sokma belki çatlar falan Allah korusun zeytn yağyla masaj yap deliğine
0401emir rumeysa613449 benim oğlumda 2 ay 8 günlük ilk zamanlarda olmuştu yapmadığı doktorumuz 3 cay kasıgı zeytinyağını anne sütüne sağ karıştır ve dedi bıde poposunu zeytınyagı ile uyar dedi yaptım işe yaramıştı.
Ikicocukanasiyioldum Medine722018 eğer ıkınmadı zorlanması huzursuzluğu yoksa korkmayın. Benim kızım 12 gün yapmadığı oluyordu sonra ni yapıyordu offff 😁