Aydenizerdogmus Bebeğim 2 aylık sürekli ağzında bişey çiğniyormuş gibi yapıyor yada bişey yalıyomuş gibi böyle olan var mı
ikizerkekannesi Aydenizerdogmus ikizlerimden biri yapardı doktor reflü demişti ki ileri düzeyde değildi yedikten sonra az kusardı sizde gazını iyi çıkarın ve yedikten sonra 15-20 dkka yatırma demişti doktor
Aydenizerdogmus Fevziyeakdmr acilde bana yenidoğan epilepsi si olabilşr dediler devlete gittim baya tuttular çok endişekendim sonra reflü dediler ama aklım takıldı durmadan araştırıyorum
Fevziyeakdmr Aydenizerdogmus ben normal diye düşünüyordum bi şikayeti yok çünkü ama şu an bende endişelendim
Aydenizerdogmus ikizerkekannesi peki uykudan uyanıp geviş getiriyormuydu bizimki uyku uyuyamıyor kucakta uyuyor yatapa koyduğumuz an başlıyor çiğnemeye yada yatakta uyuyor 10 dk sonra gözünü açıyor çiğneme hareket i yapıyor
ikizerkekannesi Aydenizerdogmus 1.5 yaş oldular o kadar detaylı hatırlayamıyorum ama uykuda olduğunu sanmıyorum çünkü benimkiler emzik emiyordu uyurken o yüzden uykuda olmuyordu ağızlarında emzik olduğu için uyanıkken ve yemeklerden sonra galiba