Rabia2 Ek gıdaya başlamak istiyorum yogurttan başlamayı düşünüyorum da normal evde mayaladıgım yogurt degil de anne sütüyle mı mayalamam gerekio ve yogurttan sonra nasıl yol izlemeliyim..
defnesmomm Rabia2 6. Ayda başlamanız daha uygun olur özel bir durum ya da doktor tavsiyesi yoksa. Yoğurttan mayalama yapabilirsiniz. Anne sütü ile yapan anneler de var
bburcu Rabia2 günlük sütten mayalamak lazım bence. Anne sütüyle zaten yoğurt olmaz. Açık sütte bakteriye yatkın evde iyice kaynatılmıyor.
3children1mom Rabia2 5 ay 9 günlük oldu marketten alıyorum artık yoğurdu ev yoğurdu riskliymis Anne sütünden yoğurt olmaz tutmaz yani😊
TugceSh Rabia2 yoğurt cok mantıklı. Ya bide ek gıda konusunda 6 aydan önce başlama diyenler şişirdi artık keyfinden baslamiyo kimse. Her anne bebegi için iyisini bilir. Yurt dışında 4 aylıktan başlatılıyor
Rabia2 defnesmomm ben şimdiden tadım yapmak istiyorum 6 aya kadar tadımı bitirmeyi düşündüm… İnek sütü ya sonucta mayaladıgımız yogurt acaba bi sorun olur mu
Rabia2 bburcu bi uygulama var ek gıda hakkında orda yogurt tarifine baktım anne sütüyle yada devam sütüyle mayalayın dio bende tereddüt de kaldım
Gamzee19 bburcu Anne sütü ile oluyor canım hatta bir uygulama var orda da var tarifi ama ben emzirmeye bulamıyorum milletin maşallahı var 😇😇
Sevim_keles 3children1mom bizde 5 ay 9 günlüğüz market yoğurdu aslında zararlı kimyasalarlan mayalanıyor bir akrabamız calışıyor sakın evinize sokmayın dedi ben yıllar olmuştur almam kendim yapıyorum
3children1mom Sevim_keles Valla ne yapacağımızı şaşırdık bende ev yoğurdu veriyordum doktorum olmaz dedi 😵
Mom88 3children1mom canım doktor nasıl öyle dedi çok şaşırdım bazı doktorlar da üstüne basa basa kendi mayaladgnz yoğurtu verin diyolar hangisini yapıcaz 😊🤭
Sevim_keles 3children1mom yapılan yeri bilmiyorlar herhalde ev yapımı katkısız güvenilir hazır resmen kimyasal dikkat edin hazır cok kaldığı zaman afedersiniz sümükgibi oluyor ama ev yapımı sadece ekşime oluyor
birminikdev TugceSh Ay ne güzel cevap. Tutturmuşlar 6 aydan önce sağlıksız. Biraz makale okumak, araştırmak bu kadar zor değil. 6 aylıkken başlamak ne kadar doğalsa 4 aylıkken başlamakta o kadar doğal 🌼
Rabia2 TugceSh kesinlikle bende bu konu da şiştim kimse bilip bilmeden başlamaz.. Başlama derkem zaten direk doyuracak kadar vermiyoruz sonucta tadım aşaması var.🤷
3children1mom Mom88 🤷🏻♀️ kimisi ev yoğurdu kimisi market diyor 2 çocuğumu da ev yogurduyla büyüttüm bisey olmadı bu doktor da market yoğurdu diyor bakteri ürüyormuş falan 🤔😣
TugceSh birminikdev kesinlikle şiştim bu konudan artık. Hemen" 6 aydan önce ek gıdaya bağlanmaz canım bence baslamaaa😏" araştırıp okumadan ezbere mevzu yapılıyor kusacam yani 😑
Rabia2 birminikdev kesinlikle 🤭 ben başlıcam demek ki bebegim ek gida için hazır hamgi anne araştırmadan soröadan bilmeden cocuguna bişey yapar ki bizde yapalım