Deniz3461 DDilekkk bir kutuda 60 tablet var, tamamen doğal içinde bitki tohumları var. İlaç değil yani.
stella Cigdemalparslan herkeste aynı etkiyi verir mi bilmiyorum ama benim mama verecek vaktim asla olamazdı. 2 saatte bir emiyor tek göğüs emiyor her seferinde. 3. Saati bulduğunda göğsüm ağrıyor artık dolduğu için o derece. Ve 1 hafta kullanmadım bile düşünün. 3 gündür ara verdim ama etkisi devam ediyor. Kullanmadan önce yumuşacıktı göğsüm. Her seferinde iki memeyi vermeme rağmen doymuyordu yavrum. Şimdi karnı tok misler gibi uyuyor
duru2603 BrcCntkn yulafı sütle pişiriyorum, içine biraz meyve tatlansin diye de damla çikolata. Yedigim gün sütüm daha bi bol oluyor sanki , Allaha çok şükür. Deneyin belki size de iyi gelebilir. 🤲
stella Minigim_1606 ben çayı 1 hafta kullandım. Mayyayı da 2 gün kullandım 3. Gün etkisini gördüm ve bıraktım kullanmayı hala etkili. Evet mutlaka sağın 2 saatte bir emmese bile. Arz talep meselesi. Meme boşalmazsa süt üretimi olmuyor. Ben buzluğa bile 3 paket attım 3 gündür
Minigim_1606 stella Yaa ne guzel maşallah.. Sağım işini yapamadım ben bi türlü. Bi de az su içiyorum ondan mi kaynakli acaba bilmiyorum. Sizin adınıza sevindim..
Yagmursonrasitoprakkokusu Siyahbeyaazz yok ben toprak doğal sitesi ve tarakliziraatodasi.com sitelerinden aldım. Faydasını gördüm evet
Pmbgl Kubicim günde kaç bardak içmek gerekiyor ben 2 içiyorum genelde öle canım sıcak birşeyler istedikçe ama son günlerde sanki doymuyor gibi gelmeye başladı
Yagmursonrasitoprakkokusu Siyahbeyaazz rica ederim. Bence taraklı ziraatten alın ama. Çünkü o gramaj olarak daha iyi boyda. Diğeri hemen bitiyor biraz bereketsiz geldi bana. Tat olarak ikisi de aynı zaten