Sevdamavi Kızlar ne zaman bitiyor bu mastit olurum endişesi?kırk cıktıktan sonra mı geçiyor? Süt dolunca göğsüm ateş basıyor sagınca geçiyor korku sarıyor o zaman mastit oldu mu diye.Göğse ateş basma durumu ne zaman geçti sizin
Merve Sevdamavi ben hiç mastit olmamıştım kızım 1 yaşına geldiğinde oldum ilk. Ne zor bir durum ya Allah yardımcınız olsun
Papatyaseverr Sevdamavi Canım normalde olmaman lazım eğer gögsünü boşaltmazsan mastit olur evet tam boşalması lazım bebek emiyorsa boşaltamıyorsa ya bir dahaki emme zamanı yarım kalan memenle devam ettir başta yada emme sonrası sağ
Sevdamavi Papatyaseverr üç saat dolunca başlıyor göğsüm de ateş sıcaklık belki dedim kırkım cıkınca geçer bu tehlike de
Papatyaseverr Sevdamavi Anladım kuzum büyük ihtimalle tam boşalmıyor ve ilk zamanlarda hızlı süt üretimi oluyor fazla fazla ondandır zamanla düzelir merak etme sadece gögsünün tam boşaldığından emin ol
Sevdamavi Papatyaseverr cok sag ol canım benim 25. Gün bugun ondan sanırım dediğim gibi süt dolunca oluyor
Sevdamavi Melek030 elle beceremedim makineyle sagıyorum tam boşalmıyor sanki üç saatte bir ateş basıyor
Melek030 Sevdamavi elle sagmaya çalışın bütün sut kanalları açılıyor yumuşacık oluyor memeler ve süt akışı sa çoğalıyor