41esra Mom7262 bende sadece ferace giyiyorum canım ama ben de düz ve sade seviyorum İstanbul Ümraniye de hacılar çarşısı var ordan alıyorum genelde hem uygun hemde güzel modelleri var 😍
Bireylulmeselesi02 Mom7262 ben daha çok elbise giyiyorum 🤗herkes yeter alma diyor ama dayanamıyorum elbiselere karşı zaafım var 🤣
Bireylulmeselesi02 Mom7262 yok kız bildiğin elbise yerine göre abiye tarzı yerine göre de günlük 🤗dur bi kaçtene atayım internet sayfasından 🤗
ledeyna06 Zelisblt Ohhh valla ne güzel 😂Ya bende dikmek istiyorum tanıdığım terzilerde var ama nasıl dikeceğime karar veremiyorum ya nasıl kumaş almam gerekir onu bile bilmiyorum canım sende model varsa atar mısın ya yani atabilirsen tabi 😊🥰
Naciyedinc Deletedmom4440 birsürü mağaza var 😂 yani instagram adresi değilde konum olarak fatih-çarşamba yakınsın zaten gel 😂
Naciyedinc Deletedmom4440 bak dur anlatayım üstten 😂 otobüsle gelmek istersen 93 m ye binmen yeterli. Taksiyle gelirsen fatih çarşamba demen yeterli. Aynı yerde oturuyormuşuz bekarken seninle. Arasında çok bişey yok. Yine gelmek istersen tarif ederim 😻💖