tlynlll Kızlar bebek irmiği bakıyorum da içinde gluten içeriyor bi markada hepsinde var mı glütensiz almalı mıyım bileğiniz var mı? Sizin aldıklarınız da var mı?
Altunayin_annesi tlynlll neden glutensizini ariyorsunuz alerjisi mi var bebeginizin? Glutenin bagirsak calistirici faydali ozellikleri de var cunku
Gunesay tlynlll aşırı glutensiz besleme çölyak gibi rahatsızlıklara neden olabiliyormuş. Kendime bebeğime özellikle bu nedenle aşırı olmamak kaydıyla glutenli gıdaların tadımını yaptırcam.
tlynlll Aalya aynen bende organik bebek irmiği olanlardan bakıyorum var diyo 😕 normal mi yani alsam mı yada olmayan var mı acaba
tlynlll Altunayin_annesi alerjisi var mı bilmiyorum şu ana kadar öyle bi şey denemedim şimdi de çekindim biraz ve faydalarını bilmiyordum ☺️ Fikir almak için postu açtım
tlynlll anne15 ilk tadımlar olcak o yüzden hassas davranıyorum alerjisi var mı bilmiyorum ama hepsinde varmış sanırım o yüzden alıcam artık birini 🤗
bgmarik tlynlll evde güçlü bir robotunuz varsa sizde yapabilirsiniz.Ben normal irmiği evde çekip yediriyorum.Zaten bebek irmiği de o şekilde yapılıyormuş🌸