snowflake Bebegime mama veriyorum üzerinde 3 hafta sonra kullanmayınız yazıyor ama aldığım mama bitmeden döküyorum siz nasıl kullanıyorsunuz lütfen ne zaman açtığım günü unuttum
Alanbebek snowflake canm bende birkere ne zmaan actıgımı unutmustum kullandım ama bırsey olmadı ozaman 2 aylıktı suanda 4 bucuk aylık
Epifenomen-gkc snowflake üzerine tarih yazıyorum kutunun 21 günü geçirmiyorum. Eğer günlük verdiğiniz ölçek sayısını biliyorsanız eğer hesabını yapabilirsiniz
Dogavesultan snowflake akıllı kutulardan değilde kutu içinde satılan mamalardan alıyorum içinde 2 ayrı poşet oluyor 900 gr veya 1200 gr alıyorum içinde 450 450 ve 600 600 oluyor bitince içindeki ikinci poşeti açıyorum iyi oluyor aptamil kullanıyorum bu arada başka mama markalarında böyle bi seçenek varmı bilmiyorum
snowflake Benim kızıma hem mama hem süt veriyordum almıştım annem gildeyim annem açmış paketi oda bilmiyor tarihi şimdi hiç mama istemiyor annesini emmeyip mamaya ihtiyacı olan bir aile varmış ona vericem ama tarihi bilmiyorum
Mirnurs snowflake eğer tortulaşmadıysa verebilirsin ben vermiştim arkadaşim eczacı ona sormuştum 10 gün geçmişti bişey olmadı 🙏
gokmer snowflake aa bende ihtiyaç dahilinde mama kullanıyorum ama hiç öyle bi yazı görmedim ya da dikkat etmedim. Hipp organic combiotic kullanıyorum.hemen bakayım