Sedagenco 9 aylık bebeğim zorla öggg yaparak midesini bulandırıyor yemek yerken değil normal oyun oynarken bile yapıyor bunu yaklaşık 1 haftadır böyle midesini bulandırıyor ama kusuyor bu durumu yaşayan anneler varmı nasıl geçirebiliriz bu durumu
Mcan Sedagenco benim bebeğim de 5 ay 27 günlük 1 haftadır yapıyır bebeğimde parmağını dilinin altına sokuyor öğğğ yapıyor.
Mariposaa Sedagenco hic yaşamadım böyle birsey ama, yapma esnasında aklını dağıtın bir süre unutur insaAllah
Mommyishome Sedagenco değişik 😂 ilginç geldi herhalde bebişe ama tabi unutturmak lazım. Başka şeylere yönlendirip unutturabilirsiniz bence…
EslemDilan Sedagenco elini parmağını sokuyorsa veya elinde olan oyuncağı bulunması ve ses çıkarması normal benim kızımda elinde olan oyuncağı elini sokup midesini bulandırır ama durduk yere olmasi bence normal değil gerçekten midesi bulanıyor olabilir
Sedagenco Mcan bizimki parmakla değil direk midesini zorluyor kusmak için mi yapıyor eğlence mi anlamadım
Sedagenco Mariposaa dağıtıyorum başka şeyle ilgilendiriyorum ilgilendirdiğim şeyle oynarken yine yapıyor
Mcan Sedagenco yapmasını engellersenoyuna çevirip devam ederlermiş o yüzden çekmiyorum ama yinede devam ediyor
Sedagenco EslemDilan yok oyuncak olmadan yani ağzına hiç bişey sokmadan midesini zorluyor kursun diye zorladığı anda hem ses çıkartıyor hem kıpkırmızı oluyor sanki boğazına bişey takılmış gibi
Snmhsn Benım bebegım 39 gunluk kusuyor kusmugu ağzına geliyor geri yutuyor ve bunu yapmaktan aşırı mutluluk duyuyor ben çıldırıyorum bi çözümde bulamıyorum 😰
Sedagenco Snmhsn onu bizimkide yapardı küçükken ama daha çok küçük farkında olmadan yutuyordur büyük ihtimal her bebek yapıyordur bunu bence 😁
Balkupummm Sedagenco Benim oglumda parmagini sokup oguruyo 15 aylik agzina yemek veriyorum hemen parmagiyla cikartiyo midesini bulandiriyo dikkatini dagitmaya calisiyorum o anda insallah bian once unuturlar