ozgetunak Önerebileceğiniz ilgili bir doktor arıyorum balcovaya yakın yada başka yerde olabilir.tesekkurler1
Berenalp ozgetunak Alsancakya Sertaç Özalp kendi muayenehane si var bir muayene 1 saat sürüyor nerdeyse o kadar da inceliyor
Figen35 Berenalp merhaba bizde Sertaç bey’e gidiyoruz çok memnunuz çok ilgili kendisi en ufak bi sorunda telefonla hemen yardımcı oluyor
CanselK ozgetunak Karataş hastanesi Cem bey 👍 Mükemmel bir doktor, ilgili pozitif anlayışlı ve en önemlisi bize ve bebeklere karşı Güler yüzlü
Aras63 CanselK vallahi canım bizim bir ay oldu gitmiyoruz ben mi yanlış hatırlıyorum acaba ama öyle kalmış aklımda yanlış bilgi vermiyim
Civcivimmm ozgetunak buca tınaztepe hastanesi duygu omas.. Bide bayraklıda tınaztepe galende nagehan katipoğlu var ama orası size baya ters kalır
dandiniko Civcivimmm Buca Tınaztepede kıvırcık saçlı bi doktor var. Bizde ona gidiyorduk bıraktık onu pek beğenmedim ilgi alakasını
Civcivimmm dandiniko alla allah 2 tane doktor var biri kadın biri erkek erkeği bende sevmiyorum ama kadın olan çok çok iyi kıvırcık saçlıda değil 🤷♀️
dandiniko Civcivimmm hafif kıvırdı saçı ya 🙄 ben mi yanlış hatırladım acaba. Ama sonuç olarak ilgili değildi 🤣
Berenalp Figen35 evet bu yüzden bende çok rahat hissediyorum kendimi istediğimizde arayabiliyoruz çok ta ilgili
Civcivimmm dandiniko evet çok ilgisiz bense sevmiyorım onu ama kadın olan çok iyi çok seviyorum. Yasin dediğiniz doktor doğumumun ertesi günü bakmıştı okadae ilgisizdi ki hiç sevmemiştim