Aybars2020 SalEz ben aliyorum fiyatlar çok uygun. Hatta yarın kargoyu bekliyorum yeni urunler aldim. Begenmediyseniz de iade edebiliyorsunuz bir iade yapmıştım sorun yasamamistim
ufuksiracozlem Ben bende birçok kez alışveriş yaptım beğenmezseniz iade de yapabiliyorsunuz gayet güvenilir
Zelisblt minnosanne1 kardeşlerim için pantolon sipariş vermiştim çok memnun kaldılar. Kndim için tunik fln aldım
Kara17 SalEz bende alışveriş yaptım baya ürünleri güzel bi sorun da yaşanmıyor pantolon da biraz sıkıntı yaşadım ben ürünün altında likralı olup olmadığı yazıyor ona dikkat edersen tam bedenine almış olursun
BeautifulMother1 SalEz yaa çok güzeller hem uygunlar evde giymelik yazda geliyor bende alayım teşekkür ederim sayenizde uygun site buldum 😃❤️
Aybars2020 SalEz urunler cok güzel sadece bedeni olmayan esofman vardi onların bedenini değiştirmek için iade ediyorum büyük bedeninin siparişini verdim bile :) fiyatlar gercekten cok uygun
SalEz Aybars2020 yanlış anlamazsanız ne aldınız ben pantolon ve tişört alıcam ☺️ kapıda ödeme mı yaptınız
Aybars2020 SalEz iki esofman alti, t-shirt,bel çantası.büstiyer, simdide yelek aldim heyecanla bekliyorum:)