Zeyno35 Kızım 13 aylık kulaklarını deldirmek istiyorum ama herkes farklı bişey söylüyor doktoruna sordum deldirebilirsiniz dedi ama emin olamıyorum. Erkenden deldiren, sorun yaşayan, çoçuğunda etki bıraktığını düşünen varmı acaba 😢?
HazelK Zeyno35 ben 11 aylıkken delirdim. İnan hiç bir sorun yaşamadım iyiki delirdim diyorum büyüdükçe farkına varip belki çeker diye erken yaşta delirmek istedim. Sadece deldirirken ağlamıştı oda hemen geçti☺️
Mom088 Zeyno35 erken deldiren çok tanıdığım var özellikle soğuklar varken deldirmeye tavsiye ediyor tanıdıklarım bende deldireceğim sanırım bu aralar 8.5 aylık kızım
MutluMommy Zeyno35 anneme kulağımı deldirdiği için öyle kızgınım ki nefret ederim küpeden kapanmıyorda bi türlü kendi isterse büyüyünce deldirme taraftarıyım ben
Canselyaren1231 Zeyno35 bnde deldirmek istiyorum 15 aylık olucak kızım ama ya büyüyünce istemezse diye düşünmüyor da değilim
Ipegim Zeyno35 sorun kızım alıp ağzına attı bende çıkardım takmadım birkaç aydır o da kapandı şuan biraz anlayınca tekrardan deldiricem 23 aylık şuan
Mariposaa Zeyno35 çocukta bir etki yaratacağını sanmıyorum ama deldirme taraftarı değilim. Onun vücudu sonuçta kendi göz zevkim için küpe takmak istemem. Aklı basına geldiğinde kendisi isterse tabiki deldiririz
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Zeyno35 11 aylık deldirdik gelip gidip aynaya bakıp gülüyordu. Şimdi cici diyor küpelerine. 17,5 aylık 🙈
Gunes55 Zeyno35 belki kupe takmak istemeyecek yaaa deldirme bosver. Ben anneme hala soylenirim bana sordunmu deldirirken ugrasip duruyorum diye.