Aybarss_Mom Kızlar bebeğim 10 ay 16 günlük artık yavaş yavaş bizim yediğimiz yemeklerden tuzsuz ve domatessiz yerinden versem olur mu çünkü yemeğe beraber oturduğumuzda kendi yemeğini yemek istemiyor bizim tabaklara uzanıyor
Azra12345678 Aybarss_Mom benim bebeğim de 10 ay 23 günlük tadimlarimiz bittikten sonra vermeye başlamıştim 7 aylık falan
Mariposaa Aybarss_Mom ben 6-7 aylıktı yaptığım börekten yemeklerin suyundan hep veriyordum 🙄 özellikle salata suyuna bayılıyordu
Elfydr Aybarss_Mom bence verilebilir. Insan ne yapacağını şaşırıyor. Ben mesela yemekleri salçalı yapmam . Yazlik konserve domatesli zeytin yağlı ve az tuzlu yaparim. Daha cok bebeğe uygun yapmaya çalışın.
Aybarss_Mom Azra12345678 artık vereyim o zaman canım bi de salça da tuz var ya birşey olur mu ayrı salça yapmamız gerekli mi
Urashan Aybarss_Mom canim tarhana yogurt corbasi ve semizotuna asla.hayir demez benimki deneyebilisin
Aybarss_Mom Elfydr aynen canım şaşırıyorum yaptıklarımı da yemiyor artık bende yemeklere tuz kullanmıyorum sadece salçanın tuzu oda anneannem yapmıştı salçayı
Aybarss_Mom Urashan yoğurt çorbası yapıyorum seviyor bugün tarhana yaptım sevdi gibi semizotu hiç denemedim bi deneyeyim ama daha çıkmadı galiba