Sweetbaby33 Süt alerjisinin belirtileri nelerdir? Kan ve idrar testi artı karin ultursonu temiz çıktı yoğun gaz cıktı sadece reflu dendi ama yinede süt alerjisi olabilir mi diye düşündüm kusma var sadece hangi tahlillerde belli oluyor sut alerjisi?
Esrayd Sweetbaby33 kaka da mukus ve kan, kusma, hırıltı, gürültülü kaka, ciltte egzama yada döküntü bizde bunlar var. Henüz test yaptırmadık ama bazen testler doğru sonucu vermeyebiliyomuş maalesef
12-ab Sweetbaby33 Esrayd çok doğru yazmış, ek olarak biz de öeme reddide var huysuzluk çabası. Çok dikkat ediyorum süt be süt ürünleri yumurta, ceviz, badem falan da yemiyorum yeter ki huzurlu olsun. Doktor testi 6 ay da yapacağız erken yağarsak doğru sonuç vermez dedi kızım 3 ay 12 günlük.
Babys1 Sweetbaby33 valla bizde yeşil ve mukuslu kaka vardı. Kokusu da ağırdı. Kokulu olduğu için alerji olabilir dedi doktorumuz. Gastroentolojiye gönderdi bizi. Gastrodaki doktor 15 günlük bir diyet verdi bana. Şu an 2. Gündeyim. İsterseniz bi deneyin 3 4 gün süt ve süt ürünleri + içinde laktoz ya da peynir altı suyu (tozu) olan ürünleri tüketmeyin. Devam etmezse alerjik olabilir ama sadece gaz için alerji derler mi bilemiyorum 🤷🏽♀️ En güzeli bir doktora sormak.
Esrayd Mu-Mi 2 ay 20 günlük kızım çok sükür eskisi kadar gazımız yok. Sadece gazınız mı var sizin? O sağlıklı bebekde de olabiliyor
Mu-Mi Esrayd bizim ilk aylarda vardı diyete girince geçmişti taki 3 aylik olduktan sonra iyice arttı yanı diyetteyim fakat yok rahatlamıyo ne ıkınma bitiyo ne gazi kullandığınız gaz damlası probiyotik var mı kızım 4 ay 20 günlük
Esrayd Mu-Mi hayır hiç bişey kullanmıyorum diyete çok katı bi şekilde uyuyorum. Şimdi korktum 3. Aydan sonra başladı gazımız diyince
Alinduru Sweetbaby33 testlerde negatif çıkabilir ama alerjisi yok anlamına gelmez demişti doktorumuz. Çünkü genelde testlerde gizli alerjiler belli olmuyormuş.