Hazalperi Kızlar fisher price markalı hangi oyuncakları tavsiye edersiniz bebeğinizin sevdiği çok ilgilendiği acaba bebeğim 5 aylık ilgisini çekecek birşeyler bakıyorum
Annis-ogul Hazalperi cnm bn dun daha eğitici kopekcik aldim bebegim 7 aylik olacak cok sevdi seslerini. 6. Aydan itibaren
Ozcskrl Hazalperi 6. Ayındada numaraları birbirine geçen kaplarını almıstık onlada uzun süre ilgilendi
Deletedmom44 Hazalperi bende eğitici köpekçiğin kumandası ve masalcı tırtıl var severek oynae ve çok sağlamlar okadar düşmeye atmaya bişey olmuyo 11 aylığız
Ozcskrl Eğitici köpekçik, kumandası ve ilk adım arabasını aldık üzerinde müzikler ve aktiviteler var. Nerdeyse bütün gün üçüyle oynuyor. 8 aylık. 🙏🏽 Tavsiyedir.
Annis-ogul Hazalperi fazlasıyla var cnm hem de kademeli 3 seviye olarak .uzun süre ins oynayacak gibi .Bn cok beğendim suan bebeğimin de cok ilgisi cekti
EmineB10 Hazalperi genelde oyuncakları kaliteli ve ilgi çekici oluyor. biz de müzikli kitabı vardı kızıma almıştık oğlumda çok sevdi. Bir de ilk kumandam var onu da çok seviyor. Daha küçük olduğu için 6+ oyuncaklara bakın çünkü bazen ilgisini çekmeyen bir şey büyüdüğünde çekebiliyor yaşına uygun olmadı çok önemli
EmineB10 Hazalperi eğitici hikaye kitabı. Eğlenceli hikayeler yazıyor üzerinde sanırım. tırtıl olan değil kızıma almıştık 5 yıl önce. Kuleleri de çok güzel. müzikli ışıklı bir çok oyuncağı düşünülebilir hele ilk çocuksa kaliteli oluyor bence fiyatı biraz fazla ama
Deletedmom5284 Hazalperi eğitici köpekçik oyun halısı eğitici köpekçiğin kumandası diş kaşıyıcıları renk halkaları
Sumyyeari Hazalperi 2.ay itibariyle piyanolu oyun halısı aldık çok sevdi 5 aylık hala çok seviyor. Eğitici köpekçik aldık şimdiden ilgisini çekti. Masalcı tırtıl aldık henüz vermedim yeğenimde vardı severek ilgiyle dinleyip izlemişti