Buglemsayarlioglu Herkese merhaba, bugun doktor kontrolune gittim. Kizim cumartesi gunu 4 aylik olacak. 6200 gr ve 61 cm cikti. Sizce kilosu ve boyu nasil? Tavsiyesi ve onerisi olan var mi? Ayrica kizimi en son 17 subatta goturmustum. Yaklasik 25 gunde 600 gr almis ve 2 cm uzamis 😊
Eylulum Buglemsayarlioglu normL canim. Yaklasik olarak bizimde ayniydi 6400 kilo 64 cm boy vardi 4 aylik kontrolunde. Tabi bu bebekten bebege de degisen bi durum. Bebegini baskalarinin bebegiyle kiyaslamamaya calis canim. Sagligi yerindeyse kilo alimi doktor tarafindan iyi deniliyorsa bu konulara takilmamani oneririm 👍🏻🥰
Seher4693 Buglemsayarlioglu kilo alımı iyi görünüyor bünyesi böyle demek ki biz 3 aylık kontrolde 6600 ve 62 cm çıktık ama tabiki doğum kilosuna ve bünyeye göre değişiyor bu durum
Buglemsayarlioglu Eylulum doktor kilo alimi gayet iyi dedi noye bu kadar takiyorsun dedi. Annelik sanirim ister istemez kiyas yapiyor insan. Ben ve esim minyon, cocuk da haliyle oyle olacak tabiki 😊
Buglemsayarlioglu Seher4693 masllah size 😊erkek ve kiza gore degisiyor. Benim kizim ufak tefek olacak sanirim. 3250, 48 cm dogdu kizim 😊
Eylulum Buglemsayarlioglu evet annelik anliyorum seni. Ama bebeginin iyiligi icin hic bir bebekle kiyaslama derim. Saglikli olsunlar yeterki 🙏🏻🙏🏻 Her bebek farklidir☺️ Mutlu gunler bebeginle ♥️
Seher4693 Buglemsayarlioglu evet çok değişiyor biz 3 kilo doğduk ama kızımda kilo alımı mama almasına göre azdı