Ipeks_mom Arkadaslar aranızda kendisi yada çevresinde meme büyütme işlemi yaptıran var mı yardimcı olurmusunuz lütfen 🥺
Berenalp Ipeks_mom benim bir arkadaşım yaptırmıştı sonra çocuğu da oldu emzirdi hiç bir sorun yasamadi
Mom091 Ipeks_mom arkadaşım yaptırdı. İstediği büyüklükte olmamış ama kas yapısından dolayı. Yine de hiç yoktan iyidir diyor😁
efuchan Ipeks_mom ben de sıra y a gireyim ben de istiyorum ama uzak bi arkadaşım olmuştu hiç bi şey yapamıyorsun çorba bile içemiyorsun kaşığı ağzına götüremiyorsun diyordu
Ipeks_mom Berenalp nezaman yaptırdi acaba. Fiyati hakkinda bir bilginiz var mi. Ben bi doktora sordum verdigi fiyat asla benim karsalayabilcegim bi miktar degildi cok istiyorum ama gercekten bu paralarsa mumkun degil benim icin
Ipeks_mom Mom622626 bende cook istiyorum artik ciddi anlamda pskolojim bozuluyo olan olmayanin halinden anlamiyoda 😔
Berenalp Ipeks_mom geçen yıl yaptırmıştı 15 bin civarı demişti ama şimdi ne olmuştur fiyat bilmiyorum valla eskiden bende takılıyorum çok ama 2. Çocuktan sonra umursamamaya başladım 35 yaşından sonra olsa ne olur diye düşünüyorum
Mom091 Ipeks_mom kendisi hemşire. Acıbadem hastanesinde çalışıyor. Orada yaptırdı. Bir de burnundan et aldırdı ikisi toplamda 4 bin diye hatırlıyorum. Daha pahalıymış ama orada çalıştığı için bu fiyattı
Mom622626 Ipeks_mom evet benimkilerde fındık kadar kaldı bide sarktı ve buruştu. Öyle devasa göğüsler istemem zaten sadece dik ve az dolgun olsun yeter. Ameliyattan korkmasam hemen yaptırırdım😅.
Ipeks_mom Mom091 tmam o calistigi icin 4 bine yaptirmis olsa normal insana ne kadara yaparlar. Hadi 10 bin olsun. Ben sordum 18 bin dediler ya
Ipeks_mom efuchan ilk zamanlar oyle olur sonra gecmezmi. Raziyim her acısina gıkım cıkmaz yaptirabilsem yeter
Mom091 Ipeks_mom ay ne kadar pahalııııııı😱 gerçi arkadaşım da yaptıralı 2 yıl olmuştur. Ben yine de sorarım bakalım ne kadarmış. 4 bin dedim ama eminde değilim öyle hatırlıyorum☺️
Ipeks_mom Mom091 yaa lutfen sorup bilgi verirseniz cok memnun olurum. Eger gercekten 10 bini geciyorsa bnde bu sevdadan vazgecmeye mecbur kalicam