esleminannesi2 Kızlar bebeğim için kamera almak istiyorum ama bu kamerayla evden çıktığım da da bebeğimi seyretmek istiyorum internetten baktığım da sadece Wi-Fi bağlantısı diyor normal telefon internetiyle kullanılan kamera kullanan var mı
Mercimepinannesi esleminannesi2 biz azemaxınkini aldık acayip memnunum dışardayken de izleyebiliyoruz ses gönderip sesleri dinleyebiliyoruz ….
BirVeraAnnesi35 esleminannesi2 ben kiwi nin aldım wifi diyor ama bu sadece wifi den izlenir anlamına gelmiyor. Kendi telefon internetindende bağlanabiliryorrum
Gunsss esleminannesi2 biz xiomi kullanıyoruz evdeki kamerayı mı telefon internetine bağlayacaksınız anlamadım 🙄 bizim ki kamera evde wifi bağlı uygulamadan da dışarıdayken evi görebiliyorum
Ayad36 esleminannesi2 xiamio diye bi kamera aldık bizde çok memnunuz işte dışarda her yerde bebeğimi görüp sesimi duyurabiliyorum, fotoğraf video da çekiyorum kayıt yapma özelliğine de sahip.
esleminannesi2 Mercimepinannesi teşekkür ederim bakıcam peki telefon internetiyle bağlanabiliyorsunuz değil mi
BirVeraAnnesi35 esleminannesi2 ben öyle biliyorum canım benimki öyle yani. Wifi olmak zorunda kamerayı onunla etkinleştiriyorsun ama ben kendi internetimle giriyorum. Ses iletme ve dinleme özelliği gece görüşü falan kalteli çıktı ben çok bişey beklemiyordum ama 😂
esleminannesi2 Gunsss ben dışarıda da bebeğimi izlemek istiyorum dışarıda Wi-Fi bağlantısı bulamam belki diye telefon internetinden bağlanabilir miyim diye düşünmüştüm
MuhendisMom Ayad36 hangi model. Kendi internetinizden bağlanıp dışarıdayken de sesinizi duyurabiliyor musunuz
Ayad36 MuhendisMom tabi tabi dışardayken bile kendi internetimden bağlanıp konuşa biliyorum, foto atmayı beceremedim 🙃
Enderziyagil esleminannesi2 sadece Wi-Fi bağlantısı dedikleri kamera için telefondan izlemek için Wi-Fiye bağlı olmak zorunda değilsiniz