Miniminnakk Kizlar bebegim 8 ay 24 günlük henüz hic dişimiz yok ama bi kac gundur cok huysuz dun gece sabaha kadar uyumadı hep inliyo uykuya dalarken dalamiyo emzigi hep tutardi tutmadı ne yapabilirim dis oldugunu anlamak icin
Gamzeburkan Miniminnakk ön dişlere İyice baktinizmi kızarıklık şişlik beyazlık herhangi bisey varmi birde dişse eğer devamlı ağzına biseyler sokmak ister bizimki elini hiç çıkarmıyor mesela devamlı kasıyor
Tortilla Miniminnakk kulagını cekıyormu iştahı nasıl anlattıklarınız dıs gbı benımde kızım 8 aylık olcak haftaya 6 dişimiz var bu ara yıne uyumamaya basladı
Esilamm01 Miniminnakk canım diş dozu var tetagil biz ondan kullandık hep gece yatarken döküyorum agzına rahat uyuyor muhtemelen dişdir Bi diş çıkarması aylar alıyor çünkü
Yerfistigininannesi Miniminnakk evet sanırım dış benim kızda gece uyumuyo çok zorlandım Allahım bu kız niye böyle yapıyo dedim üç tane dış geldi halada huysuz mızmız elini ağzına götürüp agliyo jel aldım biraz rahatlatıyo günde bir iki krre kullanıyorum
Miniminnakk Gamzeburkan damaklari cok sert elletmiyo normalde ben kulagini masaj yaparim cok hosuna gider elletmiyo eli surekli agzinda beyazlik yok uzun zamandir ugrasiyo disiyle zaten ama bir kac gundur mahvetti benii
Gamzeburkan Miniminnakk bitmiyo canım 2 aydir bizde öyleyiz çıktı rahatladık derken ikinci üçüncü öyle devam edip gidiyor 😁
Miniminnakk Esilamm01 bende jelbaldim canim bakalim ise yaramazsa muhakka deneyecegim cok tesekkur ederim
Deryadeniz12 Miniminnakk Canim 8. Ay atağı bizde yeni atlatik yaşamayan yokdur heralde😂🥴 bide çok uzun suruyo🥴🥴🥺🥺🙄
Miniminnakk Deryadeniz12 Gerçekten mii halbuki buraya kadar ne kadaan güzel ataksiz gelmiştik elleri falan cok sıcak agız ici de keza oyle kafasi falan degil okadar ateside 36 ama dis sandim ben ama
Momyyyy Miniminnakk benim bebeğim de 8 aylıkken aynı şekilde huzursuzluk vardı uykuya dalamama sürekli meme kucak istemesi sonra iki tane diş çıktı 🙂 bardakla su verirken fark ettim ses çıktı dişi bardağa değince
GizemHazal Miniminnakk bizim 2 diş çıktı sıra üçte sanırım gece hiç uyutmuyo ağzına kesinlikle dokundurmuyo habire kulaklarını çekiştiriyo bizde gün içerisinde de çok huysuz oluyor çok zor ama bi kaç güne çıkar inşallah genelde belirtiler olunca 1 haftaya çıkarır diyolae
Miniminnakk GizemHazal bence benim kide 2 tane falan birden cikarcak bana oyle geliyo kurban olurum ya diyemiyolar ki yavrularim dertlerini bize bukadar zorken onlara Kim bilir nekadar zor analığım kabardi aglamayacagim😓😅😅