Deletedmom5151 Allahım kafayı yiyecem oğlum kuvezde kaldığı için mama verdiler anne sutu de verdik ama çok olmadı sütüm 42 gün oldu hala sütüm çoğalmadı yapmadigim şey kalmadı yok mama veriyoruz hipp ama çocuk bir mamayı 3 günde bitiriyor yani ilk aptamil aldık o 1 hafta gidiyordu hipp e geçme sebebi kabızlık ve gaz problemi yaşamamak geri aptamile geçsem acaba emziriyorum da ama süt yok denecek kadar az sağıyorum 20 cc anca cikiyo ikisinden size kac gun gidiyo mama bide neyi önerirsiniz
Cinaregehatice Deletedmom5151 emziriyomusunuz sagiyomusunuz peki birde bebelac gold öneririm hem fiyat bakımından uygun hemde gaz problemi olmuyor yani en azından bizde yapmadı doğduğundan beri kullanıyoruz
Deletedmom5151 Cinaregehatice emziriyorum ne kadar cikiyor diye de sagiyorum bazen galactag diye bi damla aldik ama nafile🤦♀️
ATV Canım aynı durumdayım. Galagtago da kullanıyorum. Onu sabah öğlen akşam yemeklerden önce kullanıyorum. Yemekten sonra 1 bardak sıcak rezebe ve humana içiyorum. Arada da günde bir tane maltana enerji içiyorum. Biraz biraz fayda görmeye başladım. Dene istersen. Ha birde buşgur pilavı yapıyprum iki güne bir. Bende mama olarak evolviya kullanıyorum. Bebek beyde 26 günlük