Doruk Merhaba güzel anneler 😙😙 20 gunonce sezeryanla dogum yaptim geçen hafta salı günü kontrolum vardi doktorum dikislerimin iyi oldugunu syledi ama cuma gunu baktigimda sol tarafimdan ust dikisim acilmis bugunde kizarmis dikis yerlerim basina boyle bisey gelen var.mi acaba 🤔🤔🤔
Aleynaozkaya Doruk benimde öyle 12 gün önce dogum yaptım ama dikişlerim dünden beri kanamış kızarık gibi eşime gösterdim bence iyileşiyor yara nasıl kabuk baglar atar sonra iyileşir öyle dedi ama bilmiyorum neden öyle oldu kaşınıyo da iyileşiyo olabilir
EnesEge Doruk açılmış derken? Benim tam dikiş üzerinde bi sagdan bir soldan kızardı ve şişti iyileşene kadar batikon döktüm tam dikişlerin üzerine sonra kabuk attı gecti devamlı kuru tutup batikon uygulayın mikrop kapmasın
Doruk Aleynaozkaya bnm dikisimin biri acilmis ama bide sizinde öle mi ? Bide ne bi aci agri yanma yada kasintida yapmıyo benmki 🤔
Aleynaozkaya Doruk benimki yapıştırma ama benim de bi tarafi açılıyo gibi büyük ihtimal iyileşiyo yoksa acısına duramazdık
EnesEge Doruk ayy en cok korktugum şey ama doktorum baktı dediniz açılma olsa anlardı mikrop kapmamasına dükkan edin yinede inşallah siz yanlış görmüşünüzdür açılmamiştir.normal dikiş mi yoksa estetik falan diyorlar mı öyle mi
Busrayaman @Doruk Bende 1 ay once sezaryan oldum ama lazerle yapistirma yaptilar dikiş falan yok yani hatta eskide kaldı diye biliyorum ben onları?
Doruk Busrayaman bnmde lazerli dikiş zaten ozelde yaptim.hatta dogumumu ama açılmış nasıl olduysa anlam veremedim 🤔
Doruk EnesEge estetik dikiş benimkiside 13 gunlukken gittim kontrole doktorum dikislerin iyi gorunuyo dedi ama 15. Gun baktigimda acilmisti dikişim 🤔
Doruk Yapistirma nasil.oluyo ? Bnmkisinde ameliyattan ciktigimda bant yapisikti ebe o gece bandi cikartip yenisini takti ve 4 gun sonra o banti çıkarıp dusa girdim ben doktorum ole demisti sizinde ole miydi 🤔