Tunisinannesi Kızlar karın hareketleri yapip,etkisini gören oldumu? Bir kaç gündür yapiyorum, karın bölgemde bir kasilma mevcut. Hafif ağriyor sanirim doğru yoldayim👏🏼 Başaran varmi? Ne kadar süre yapilmali? Ki etkisini görebilelim? 👍
Mehtaponurs Tunisinannesi sanirim en az 2 hafta yapman gerekiyor ama bir kaç hareket bile yapsan hemen toplanmaya başlıyor ama karın cok nankör bir kas yapısına sahipmiş bıraktığın an eski formuna kolayca donermis😄
Mom622626 Tunisinannesi Hula Hoop çemberi var bende hem çok eğlenceli oluyor hemde göbek çalışıyorum.
Tunisinannesi Mehtaponurs ya kuzum 10 kg verdim ama karın bölgem sezeryandan sonra sarkti ve zaten göbek vardi hamilelikten önce sonrasindada daha kötü bir görünüme ulaştım. Şimdi o bölgeyi hedefledim bakalim neler olacak💆♀️
Mehtaponurs Yigitkubraa ben genelde tüm vucud egzersizi yapıyorum ama karına yoğunlaşmak istiyorum onun için de pamela reif var onun karın kası videosu var onu yapmaya gayret ediyorum diyebilirim en azından yaptıktan sonra acayip karnım yaniyo vicdanım rahatliyor😄😄 2 kere falan yaptım gücümün yettiği kadar 😄 aksama doğru yine egzersiz yapinca onu da tekrar denicem
Tunisinannesi Yigitkubraa crunches 3 × 10. Reverse crunches 3×14 leg lifts 3×14 en fazla bunlar kuzum