Anesa Merhaba anneler.🙅🏻♀️ Sevdiğiniz beğendiğiniz kokusu kalıcı güzel parfüm önerilerinizi bekliyorum
Busraata Ziyangil şu en baştakinin carolina herrera degilmi guzel ve kalıcı kokusu vardi yanlış hatırlamıyorsam
Ziyangil Busraata bende buna baktım şimdi ama burberry olduğu için fiyatını daha yüksek bekliyordum 200-300 arası hep sizde öyle mi almıştınız
TheFlora Ziyangil Gönül istedi ki öyle olsun ama maalesef bizde yapamıyoruz😄 bu arada good girl’lin pembe olanını testerini denemiştim aşırı iyiydi bakmanızı öneririm
Ziyangil Busraata evet çok kalıcı teninden duş almadığın kıyafetlerinden de yıkamadığın sürece asla çıkmıyor ve seksi bi kokusu var
Ziyangil Anesa carolina herrera good girl o fotoğrafta en çok onu ondan sonra calvin klein olanı öneririm
Busraata Anesa ben burdaki magazadan alıyorum ya da trendyoldan 150-200 veriyorum en fazla indirim yakalamaya calisiyorum bazen 😁
Ziyangil Anesa ben bunları free shoptan alıyodum canım yurt dısına cıkarken ama trendyoldan alınabilir veya ‘sevil’den orda kesin orjinaldir
Ziyangil TheFlora kız olanlarda elimde patladı sıkamıyoruz ki evde oturmaktan 😂 markete giderken sıkıcam artık
Busraata Ziyangil evet canım trendyoldan aldim,ya da burdaki magazadan aliyorum o civarda fiyatlar en fazla 200 veriyorum