HandeSs Acik sut alabilecegim bir yer yok bu nedenle kendm yapamiyorum. Hazir yogurt yedirsem bebegime ne olurki sizler hep kendinizmi yapiyorsunuz 😶
Sandall_ HandeSs ben hazkr yediryorum canım kendim çok mayaladim altı aylıktan sonra ek gıdaya gectgmz zaman ..
PembePelikan HandeSs süt yokken hazır yoğurt veriyordum ( hiç yemezdi o ayrı ) şimdi belediye süt dağıtıyor onlardan mayalıyorum
annesinin_kizi HandeSs biz buribe yaptırıyoruz yoğurdu 5 kilo şeklinde Ama yaptırdığımız yoğurt bitince tekrar yaptırana kadar hazır veriyorum
TospikOglusum HandeSs canm benim ben çok yaptım kendim,çiğ sütten,günlük sütten ,paket sütten hiçbirini yemedi birtek sutasin yogurdunu yiyo onu bile arada yemiyo🥴😁
Alayay HandeSs oğlum ek gıdaya başladığı zamandan beri kendim mayalıyorum .. 4 yıldır 😊hazırların içinde ne olduğu belli değil ekşimiyor bile
Karamel20 HandeSs yok yok şişe sütler pastorize oluyor zaten yarım yada 1 litre al. 2-3 kase mayalıyorum ben. Bir kaseyi 3 gün yediriyorum. Bittikce mayalıyorum..
DidemBaderin HandeSs merhaba ben başlarda takıntılıydım ev yoğurdu diye ama bir türlü tutturamıyordum sonra baya araştırdım sütaşın babymix yoğurdu var migroslarda satılıyor onu yiyor cogu doktorda öneriyor.
bitanem123 HandeSs pastörize süt alıyorum activia küçük 4lü yogurtlar var ondan alıyorum bide 2.el yogurt mayalama makınesi aldım sütü kaynayana kadar ocakta bekletiyorum sonra ılımasını beklıyorum içine bir kutu activia atıp bir 2 tur karıstırıp makınaya atıyorum 6 saatte tutuyo
OzgeOzkan bitanem123 canım makine varken eğer pastörize sütse aldığın kaynatıp ilitmana gerek yok. Sen neden böyle yapıyorsun gereksiz zahmet
DidemBaderin HandeSs kıvamıda ev yogurdu gibi ayrıcada normal yoğurtlar gibi kalıp gibi değil hemen ekşiyor ev yogurdu gibi oyüzden içinde katkı maddesi yok tam tersi bağırsak florası için yararlı bakteriler probiyotikler var.
Karas DidemBaderin hadi yaa ben kesin yoğurdu tutturamam zaten süreklide uğraşmak zor bu ek gıdaya başlandığı andan itibaren verilebiliyor mu