Merida1 eceunverkanra belgesel izleyince hiç böyle bi şey yapacağı aklıma gelmemişti. 6 yaşında canım
Dilosssss Merida1 bir sey olcagini sanmiyorum protein almis 🤪 canli oldugu icin belki kusturabilirdi ama kusmadiysa sorun olmaz demektir. Takil edin yinede en ufak ates enfeksiyon belirtisi olursa doktora goturun
Mom042 Merida1 guluyorum ama kusura bakmayin 😂😂😂 benim gariban anam oyuzden arkadas her yola surukler der hep iyi baska bsiey yememis . Cok tatli ama pissss 😂😂😂en merakbettigim yutmusmu direk cignemismi 🤢
eceunverkanra Ipek19 Ya hahahahahha butun dunyaya bulastirip kendileri yirtti sinir oluyorumm cinlilere 😃 irkci da degilim ama 🤷🏼♀️
Mom727272 Merida1 geçmiş olsun, aklıma şu hayatta kalma programlarinda solucan yemeleri ve protein alınıyor boylece demeleri geldi. İnşallah zararı olmaz.
eceunverkanra Merida1 Yaa oglunuzu o kadar merak ettim ki:) bir de detayina kadar anlatmis ay sizin yerinizde olsam napardim acaba😬
eceunverkanra Mom727272 Evet oyle durumlarda cogu kisiyi hayatta tutan sey aslinda cok igrenc olsa da 🙄
Merida1 Mom727272 beraber izliyorduk hayatta kalma belgeselleri zaten zararlı değil diye düşünmüş yavrum Bear grylls diye duymuşsunuzdur