pinar5 Merhaba sevgili anneler evde iki aylık ve 6 yaşında iki çocuk olunca stres ve yorgunluk bunun sonucu sütümde azalma oldu doktorumuz biraz mama takviyesi verelim dedi daha da üzüldüm 😕 artırmanın yolları nelerdir daha önce başına gelen oldu mu yardımcı olursanız sevinirim
Azat-1120 pinar5 Glukagon damla,rezene çayı,kuru incir dut hurma tahin pekmez, Humana still tea, yulaf ve tabiki bol bol emzirip su içmek
ayda17 pinar5 lohusalar için şerbet var bilen var mıdır? Bizim yörede diğer adı Kaynar’dır. Ve içinde harika baharat karışımı var kaynatıp şekerle birleştirince üzerine de ceviz serpiştirince muhteşem bir süt bombasına dönüşüyor 🥛🥰 eğer denemediyseniz ve imkanınız varsa muhakkak öneririm😋
Nom Ben de çok zor durumdayım 2 aylık prematüre bir bebeğim var bir sağmada 30 cc süt çıkıyor bebeğim beslenemediği için mama başlattı doktor günde 4 kez mama veriyorum içim acıya acıya🙄yanıtları ben de merak ediyorum
pinar5 kubusss 300 gr felan eksik almış bir ay önce 4500 dü bugün götürdüm 4800 dedi 50 günlük bebeğim
MomofGok pinar5 bebeğinizin gelişimi ayına göre eksik miydi neden mama vermenizi istedi? Eğer kilo alması normalse emzirmeye devam edin zaten doymayan bebek ağlar, anlarsınız doymadığını. Süt için de önce kendinizi psikolojik olarak iyi hissedin kendinize ve sütünüze inanın sonra bol bol su için.
pinar5 MomofGok bebeğim 50 günlük bir ay Önce 4500 gramdı bugün götürdüğümde 4800 olduğunu söyledi bir ay önce her şey güzeldi ama sanırım stres yaptım sütüm azaldı yani sütünmün azaldığını fark ettim Zaten yaka iğnesi gibiz bebeğim ne sürekli emmek istiyor uyuduğunda da koyduğum anda hemen geri uyanıyor Çok uykusu da yok yani
Alayay pinar5 ben de aynı durumdayım.bebeğim 2 buçuk aylık diğeri 4 yaşında.çok hareketli evi 5 dk altını üstüne getiren bi oğluşum var canı sağolasıca. Stres gerçekten etkiliyor sütü. Bestlak damla kullanıyorum ve bol su içmeye çalışıyorum . Rabbim kolaylık versin inşaAllah
pinar5 Alayay Alayay Beslek damlayı ben de kullandım ama pek işe yaradığını söyleyemem çok su içiyorum sürekli emziriyorum ama tabi öbür oğlum da çık yoruyor ev işi yemek derken dinleniliyorum
Duygusuz pinar5 aynı ya hiç durmuyıo sürekli emmek istiyo e sütte kalmıyo bazen yemegi bırak wc ye bile gidemiyorum bide 6 yasında oglum var kendim yemesem de kostur kostur ona hazırlıyorum ufak tefek gündüz uyuyamıyorum zaten gece de bazen uyuyorum bazen hiç uyumuyor bebegim uyuyamıyorum bende
sagsbry pinar5 canım kuru incir ve dut kurusunun hoşafını yapıp içiyorum ve günde mutlaka 3 litre su tüketiyorum.. Günde iki öğün dereotu yemeye çalışıyorum bunlar sütü imü bir nebze olsun artırdı.. En önemlisi de beyinde bitiyor tabi kafan rahat olacak biraz 🌼
pinar5 sagsbry bunların hepsini ben de yapıyorum ama sütüm azaldı stresten yorgunluktan sanırım inşallah gelir eskisi gibi çok teşekkür ederim
ayda17 sagsbry kesinlikle katılıyorum. Benim doğumum sezaryen olacağı için bir gece öncesinden kuru kayısı ve siyah üzüm hoşafı kaynatıp blenderdan geçirip hastane çantama koymuştum ve ameliyattan çıktıktan sonra onu içtim gece boyu. Onun işe yaradığını düşünüyorum. Bence denemeye değer🤗
sagsbry Bu arada instgram da emzirme.danişmanliği diye bir sayfa var oraya bir bak derim.. Tüm kadınlar çok memnun.. Sütün çok fazla arttığı ı söylüyorlar
17112020 Yorgunluğa care bul mesela oglen uyu ne olursa olsun bi tas corba ic aksama ama uyu çocuklarla beraber birak ev daginik kalsin..galactago bnde epey ise yaradi oneririm bestlaktan daha iyi geldi bana. Ve brewest yeast bira mayasi tableti kullanıyorum…incir dut dereotu bulgur irmik helvasi tahin vs bana yarayanlar
Duygusuz pinar5 ya bende öyle 6 yasında oglum 1 aylık bebeğim var kostur kostur sürekli bazen gün ortasında ve gün sonunda süt kalmıyor e tabi bebekte sürekli emiyor kolik bebek. Ben sürekli su içmeye calısıyorum rezene kimyon cayı anne cayı boza ananas suyu uğut tatlısı tahin pekmez tahin helva dereotu tere marul dut kurusu hurma incir kayısı yiyorum artık evde hangisi varsa