Karas Kızlar bilen bilir hep yardım istiyordum bebeğim 7 aylık olmak üzere ağzına hiçbir şey sürdürmüyor ek gıda almıyor. Kaşık mamaları veya kavonoz mamalarının bi zararı var mı alıp bunları denesem yiyecek mi diye ne dersiniz bilgim yok hiç bu konularda
Cheddar Karas ben bi kere yolculukta vermek zorunda kaldım ama yemedi sevdiği bişeydi muz. Muzlu olanından almıştım ama yemedi. Çok tavsiye edilmiyor paketli gıda olduğu için. Kendiniz mi yediriyosunuz yoksa kendi mi yiyor
2metinaski Karas Kavanoz mamayı siz kendiniz de yapabilirsiniz evde taze meyvelerle. Benim oğlum da çok iştahsız bir bebekti 7-8 aylarındayken yapardım çok severdi özellikle muzla elmayla olanları. Deneyin derim 👌
[silindi] Karas kendin yap leş gibi onlar sanki pirinç ununa aroma katmışlar gibi. Yulaf ununu suyla pişir muz elma armut bunları rondodan geçir hepsini karıştır. Üç dört kavanoz koy ayıla bayıla yiyor benim bebeğim.
Karas Cheddar ikisini de denedim blw de denedim ben vermeyise denedim kaşıkla olsun elimle olsun yok almıyor
Japonprenses Benim kızımın da süt süt ürünlerine alerjisi var 7 bucuk aylık hicbisey yemiyo bugün doktora gittim 150 gram almış 1 buçuk ayda az dedi doktor yedirmeye çalış dedi ama nasil yedirem kilit yapio ağzını hicbiseyi sevmiyo
Karas Japonprenses aynen o yüzdwn dedim belki tatları güzeldir çiğneyip yutmayı anlaması açısından en başta bi versem mi kararsız kaldım
Japonprenses Karas ben normal pirinç unu alıyorum yapıyorum arada icine elma rendeliyorum azcik pekmez öyle cok seviyo yiyo ama her zamn verilmio işte arada caresiz kalinca bisey yemeyince veriom öyle
[silindi] Alya112 yavrum valla onu denemedim nasıl yapısı bilmiyorum. Ama pişince mecbur yumuşayacaktır. Bide çekeceğin için. Ben daha dün yaptım biraz da pirinç unu koyuyorum. Çok doyurucu oluyor.
[silindi] Karas bence üç gün en fazla sakın asitli meyve koyma. Ben portakal koydum köpürmüş hep. Bide yedirmeyeceğin zaman buzdolaptan çıkarma.
[silindi] Mnkaslnn- yulaf unu üç yemek kaşığı bir yemek kaşığı pirinç unu su koyup ocakta bir iki taşım pişiriyorum. Sonra elma muz armut vb. Soyup robotta püre haline getiriyorum sonra bu un karışımını da robota ekliyorum hepsini bir çekiyorum. Kavanozlara koyuyorum. Sıkıca kapatıyorum. İki üç gün yediriyorum.
[silindi] Karas onu yapmadım ama oda olur bence. Brokoli haşlayıp patates havuç gibi. Şimdi hedefim pancarlı Ispanaklı havuçlu erişte. O da çok güzel oluyor. Haşlayınca yumuşacık.