Pamukkzm2505 Kızım bugün 4.ay aşısı oldu calpolu nasıl veriyorsunuz emzirmeden önce mi sonra mı ateş yaptı mı sizde aşıdan ne kadar sonra şurup verdiniz
Aslanmamy Pamukkzm2505 henüz 4. Ay olmadık ama 2. Ay aşısında karnını doyurdum calpol verdim öyle aşı olduk 4. Ayı da öyle yaptıracam
Sonsuzmutluluk Pamukkzm2505 ateşi huzursuzluğu yoksa vermeyin.ateş çıkarsa huzursuzluğu olursa verirsiniz bir sıkıntısı yoksa vermeyin
Yagmuralmila Pamukkzm2505 ben dün yaptırdım aşıyı yanımda giderken yarım ölçek parol şurup aldım enjektorle .. aşı sonrası arabada direk verdim zaten seviyor tadını tatlı die.. eve geldim emzirdim uyudu.. akşam da uyumadan önce yarım ölçek verdim ateş olmadı şükür
Pamukkzm2505 Aslanmamy aşı olmadan önce mi verdiniz şurubu şimdi uyudu uyansın bende karnını doyurup veriyim.
Pamukkzm2505 Mom727272 zor uyuttum zaten çok ağladı huysuzlandı 10 da oldu aşıyı daha yeni uyudu kucak istedi hep. zaten atak haftasına girdi perişanım kaç gündür
Sngl1223 Pamukkzm2505 ateş çıkmadan pek önerilmiyor ama şurup belki hiç çıkmayacak canım takip et çıkarsa ver benim tavsiyem bu doktor da öyle söylemişti tabi yine siz bilirsiniz
Aslanmamy Pamukkzm2505 aynen olmadan önce verdim öyle olunca ateşi çıkmıyor demişlerdi geröekten de 2. Ay aşısı hiç ateş yapmadı bizde aynı gün rota da olmuştuk üstelik
Sngl1223 Biz de dün olduk çok şükür yapmadı ateş bu defa biraz huzursuzluk vardı biraz vücut sıcaklığı o yani atlattık çok şükür
Mom727272 Pamukkzm2505 aynısını yaşadım. Egzaması da ateşten sonra azdı çok kötü. Şimdi bir de dış başladı sanırım, ağlamaktan sesi kısıldı. Aşırı huysuz, uykudan uyanınca agliyor, dili hep disinde, çok yıprandı. Olsun Allah ciddi dert vermesin de insallah.
Sonsuzmutluluk Pamukkzm2505 bizim geçen hafta öğlen oldu aşısını ateş yapmadı ama çok huzsuzlandı aşı yerleri ağrıyı diye ben yarım fitil verdim bizim doktorumuz fitil verirsin demişti akşama doğru yarım fitil verdim
ballikurabiyem12 Pamukkzm2505 ateş dusuruciyu 38 i görürseniz verin demişti doktoru çünkü vucudun savaşması gerekiyomus bağışıklığınin güçlü olması için bizde hicbirinde ateş olmadı belki sizdede olmaz boşuna vermeyin ateşi çıkarsa verin
Olric11 Pamukkzm2505 bizde gece ateş yapmıştı 38.5 olunca calpol verdim gece 6 gibi 38.9 yaklaşınca küçük bir fitil verdim doktorumuz söylemişti şükür atlatmıştık. Her çoçukta ateş yapacak diye bişey yok tabi