Nuryalcndag dlekturann Savina Drones-Glass Bridge, ama hamileyken de onu dinletiyordum o sebepten seviyor olabilir, rahatlatıp uyutuyor.
Nuryalcndag dlekturann ha tabi birde ilaç gibi gelen huysuz zamanlarında, sancılı uyuyamadığı zamanlarda buziki Orhanın kolik albümü var bize ilaç gibi geldi inşallah sizde de ile yarar.
EbZeyAh poncikci benim yegenimde hep elektrik süpürgesi sesi dinledi kolikti sadece o sakinlestiriyordu şu an iki buçuk yaşında hala elektrik süpürgesine deliriyor😄
EbZeyAh dlekturann benim bebegim bu muzikle sakinlesiyor link: https://youtu.be/JofoXGQ2xoQ bazende nebe süresini dinletiyorum o da sakinlestiriyor
Btlylmz dlekturann Bir de halsey-without me. Hamileyken sürekli bunu dinliyordum herhalde o yüzden çocukta alışkanlık oldu dinlediği zaman sakinleşıyor uyuyor
AygulSina dlekturann ilk gunlerde sac kurutma makinesi ise yariyordu ama artik yaramiyor ağlamıyorda ama rahat uyusun diye acardim
poncikci EbZeyAh 2 bucuk yas fazlaymış ya bizimki okdar sürmez herhalde yani sürmemesi lazım gerçi gece uykusuna dalınca kapatıyorum ben sesi 😂
Destina dlekturann YouTube acil kolik bebek yazın orda ki çıkan beyaz gürültü. Beynim burnumdan akıyor artık duyunca 😂
thelake dlekturann 5 aydır dandini dandini dastana dinliyoruz artik 🤮 oldum ama bi tek onunla uyuyor bende ev işi yaparken o ninninin türkü versiyonunu falan söylüyorum kafa gidik yani🤣🤣🤣
NrYlmzTsr Gazli doneminde elektrik supurge sesi, buzuki orhan kolik muzigi 😆beynim sulanmisti. Sonra mozarta bagladik 😂 bir sure mozart dinleyerek uyuttum. Simdi iyi geceler sarkimiz var ingilizce, good night ve my sunshine. Bu ikisinde uyuyor.
Zeyyy dlekturann kaç aylık bebegin ? Ben 4 ay şunu dinlettim ise yaradı youtubeye acil komik bebek yaz böyle su sesi kalp sesi şırıl şırıl bi sesler geliyo psikolojim bozulmuştu aşırı gazlı olduğu için 🤣